Rolă hârtie kraft natur 1.05 m x 100 m

Vândut de: ULITUBKART S.R.L.

Stoc epuizat

Rolă hârtie kraft natur 1.05 m x 100 m. Hârtie kraft natur.

  • Se pot comanda maxim 2 role per o comandă
  • Lăţime rolă: 1,05 m
  • Lungime rolă: 100 m
  • Culoare: natur
  • Bucăţi în cutie: 1 rolă

AVANTAJ:

Livrare oriunde în Romania

Compară

Rolă hârtie kraft natur 1.05 m x 100 m (105 mp)

Comanda online Rolă de hârtie kraft natur pentru ambalat si impachetat, hartie la sul pentru protejare suprafete in industrie, comert, constructii si renovari. Rola are 100 metri lungime si latime de 1.05 metri.

Rolă hârtie kraft natur 1.05 m x 100 m – Descrierea produsului:

Hârtie kraft rolă, rezistentă şi folosită pentru ambalrea diverselor obiecte.
Hârtia kraft natur are o gamă largă de utilizare. Dacă aveţi un magazin care comercializează produse bio sau tradiţionale, sau firma din care faceţi parte este orientată către produse ecologice, atunci hârtia kraft nu trebuie sa lipsească din lista de consumabile.

Caracteristici generale rolă hârtie 1.05 m x 100 m:
Lăţime rolă:1,05 m
Lungime rolă:100 m
Culoare:natur
Destinaţie:Industria alimentară / Industria nealimentară

 

Procedeul chimic utilizat astăzi pe scara largă este un complex de tratări chimice numite Procesul Kraft. Scopul acestei tratări chimice este eliminarea structurii ligninei (din pulpa supusă procesului), care este liantul organic care menţine fibrele împreună, prin folosirea unui amestec care o dizolvă. După eliminarea acesteia, fibrele rămase pot fi folosite pentru realizarea unei hârtii de culoare maroniu nedefinit, nefinisată, utilizată la realizarea de pungi de hârtie sau a cutiilor din carton. Materialul brut astfel obţinut poate fi folosit în continuare, printr-o purificare accentuată a ligninei rămase, conducând la obţinerea pulpei de calitate superioară, pentru hârtie albă pentru scris şi tipărit.

Deşi procedeul chimic este mai scump decât cel mecanic, permiţând o folosire de maximum 45 – 50 % din pulpa iniţială, totuşi este un procedeu larg folosit datorită calităţii produsului final şi al menţinerii, aproape nealterată, a lungimii iniţiale a fibrelor materialului folosit, care este un factor de menţinere a unor calităţi mecanice ridicate a hârtiei. Un alt avantaj al acestui procedeu este folosirea integrală a ligninei rezultate din proces ca şi combustibil pentru încălzirea şi electricitatea necesare procesului.

Vezi toate dimensiunile pentru rolele de hârtie.

Condiţii de garanţie

Toate produsele comercializate de AMBACART GRUP S.R.L. beneficiază de garanţie pentru o perioadă de luni de la data achiziţiei. Nu fac obiectul garanţiei produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanţie deteriorate, îndepărtate sau modificate, utilizarea produselor în alte scopuri decât acelea pentru care au fost concepute şi construite, produsele utilizate în condiţii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variaţii mari de temperatură şi presiune, şocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în conditii de umiditate, praf, noxe sau sub acţiunea substanţelor chimice etc.), manipulari incorecte, pătrunderea de lichide sau alte substanţe în contact cu produsele, intervenţia mecanică sau plastică asupra produselor.

PretOnline.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Ţări în care se livrează: România


Doar clienții conectați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.

Recenzii

Nu există nicio recenzie încă.

Nu vă lăsați coşul așa nefinalizat, nu?

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

Meniu Principal

Rolă hârtie kraft natur 1.05 m x 150 m

Rolă hârtie kraft natur 1.05 m x 100 m