Țiglă metalică Wetterbest Cardinal

65,45 lei66,50 lei/mp (TVA inclus)

Vândut de: EISEN-METAL

Țiglă metalică Wetterbest Cardinal

Grosimi 0,45 mm; 0,50 mm
Finisaje disponibile Lucios; Mat; Suprem 50; NeoMat 30;
Lungimi panouri: 850-5750 mm;
Lăţime totală panou ţiglă 1200 mm
Lăţime utilă de acoperire 1150 mm

 LIVRARE GRATUITA pentru comenzi > 3000 Lei 

Comenzile cu livrare la domiciliu/ pe şantier, se pot achita prin transfer bancar.
Livrăm Ţiglă metalică şi Tablă acoperiş în orice localitate din România!
*După plasarea comenzii veţi fi contactat pentru detalii de livrare.

Şterge
Preţ produs:
Preţ opţiuni:
Total comandă:
Compară

Țiglă metalică Wetterbest Cardinal.

Materie primă: tablă oţel galvanizat la cald prevopsit.

Grosimi disponibile: 0,45 mm; 0,50 mm.

Strat protecție vopsea: 25 μm/35 μm/50 μm/60 μm.

Lungimi panouri: 850 – 5750 mm.

Lățime panou: 1200 mm (lățime utilă: 1150 mm).

Pantă minimă la montaj: 14⁰ (1/4).

Țiglă metalică Wetterbest Cardinal

Tabla de acoperiș Cardinal, este un profil de țiglă elegant și sofisticat, remarcându-se prin notele unice și pronunțate.

Prevăzută cu două canale capilare pronunțate pentru o etanșare mai bună, noua țiglă metalică Wetterbest Cardinal se remarcă prin linii ample ce amintesc de forma țiglelor ceramice, având muchii pronunțate ce o diferențiază de restul profilelor de țiglă existente.

Greutatea redusă, de sub 5 kg/mp, oferă posibilitate dimensionării economice, atât a șarpaneti- rezultând un consum mai mic de lemn – cât și a construcției în ansamblu, comparativ cu alte construcții care au învelitori de 10-40 kg/mp.

Domeniul de utilizare Țiglă Metalică Cardinal

Profilul de ţiglă Cardinal este soluția Wetterbest® pentru acoperișuri, de la simplu la complex, cu versanți abrupți sau cu pante mai line. Acesta vine să confere acoperișului dumneavoastră o notă unică și elegantă și să completeze aspectul locuinței.

Solicită Ofertă Acoperiş Complet

Specificaţii Tehnice

Materie primă:
Oţel galvanizat la cald prevopsit
Grosime:
0,45 – 0,50 mm
Strat protecție vopsea:
25 μm/35 μm/50 μm/60 μm
Lungimi panouri:
850 – 5750 mm
Pantă minimă la montaj:
14⁰ (1/4)
Lăţime totală panou ţiglă:
1200 mm
Lăţime utilă panou ţiglă:
1150 mm
Înălţime ondulă ţiglă:
25 mm
Distanţa la şipcuire:
350 mm
Înălţime treaptă între paşi:
25 mm

Secţiune longitudinală

Secţiune longitudinală ţiglă metalică Cardinal Wetterbest

Secţiune transversală

Secţiune transversală ţiglă metalică Cardinal Wetterbest

Caracteristici Tehnice Țiglă Metalică Wetterbest Cardinal

Tip produs plăci acoperiş
Model placă ondulată
Locație de utilizare exterior
Domeniul de utilizare realizarea învelitorilor pentru construcţiile rezidenţiale, comerciale şi industriale, noi şi în curs de reabilitare
Domeniu de utilizare acoperiş
Lăţime totală panou ţiglă 1200 mm
Lăţime utilă panou ţiglă 1150 mm
Lungime minimă panou ţiglă 850 mm
Lungime maximă panou ţiglă 5750 mm
Grosime 0,45 – 0,50 mm
Distanța la șipcuire 350 mm
Înălțimea cutei 25 mm
Panta minimă a acoperișului 14º mm
Tip finisaj Lucios, Mat, NeoMat 30, Suprem 50
Strat protecţie vopsea poliester 25 – 60 μm
Materie primă oțel galvanizat la cald prevopsit
Structură suprafaţă canelat
Greutate suprafaţă 3,98 – 4,45 kg/m²
Informații suplimentare pe lățime suprapunerea colilor este de 80 mm, iar pe lungime suprapunerea colilor este de 140 mm
Proprietăţi De folosință îndelungată. Rezistent la grindină. Protecție ploaie. Protecţie solară. Protecție împotriva vântului
Indicaţii despre culoare culoarea specificată se referă la exteriorul acoperișului (vedere de deasupra)
Garanţie finisaj Lucios – 10 ani garanție la coroziune și culoare
Mat – 15 ani garanție la coroziune și culoare
NeoMat 30 – 30 de ani garanție la coroziune și 30 garanție la culoare
Suprem 50 – 50 de ani garanție la coroziune și 25 de ani garanție la culoare

Avantaje Țiglă Metalică Wetterbest Cardinal

 • Greutatea redusă.
 • Instalare rapidă cu pierderi reduse de material.
 • Grad ridicat de etanșare.
 • Design unic și elegant.
 • Gamă variată de grosimi, protecții și culori.
 • Potrivit pentru toate tipurile de acoperișuri.

Montaj Ţiglă Metalică Wetterbest

 • Panourile de ţiglă metalică se montează pe structura acoperișului după montajul sistemului de drenaj al apei pluviale (jgheaburi).
 • De regulă, acestea se montează de la dreapta la stânga și de jos în sus. Panta minimă obligatorie a șarpantei trebuie să fie de 14 grade.
 • Ţigla metalică se montează pe reţea de șipci dispuse vertical și orizontal, care asigură ventilarea spaţiului de sub învelitoare.
 • Pentru fixarea elementelor componente ale sistemului de învelitoare se folosesc șuruburi autoforante cu dimensiunile 4,8 x 35 mm, respectiv 4,8 x 20 mm.

Comercializare, Transport, Manipulare şi Depozitare

Ţigla metalică se comercializeaza la mp şi se livrează paletizată pentru evitarea deteriorării.
Este obligatorie depozitarea în spaţii uscate şi aerisite, ferite de acţiunea directă a soarelui, a umezelii şi a materialelor cu potenţial agresiv (exemplu: mortar, acizi, pământ etc).


SOLICITĂ OFERTĂ PENTRU SISTEM COMPLET ACOPERIŞ WETTERBEST

Sistem complet acoperiş Wetterbest
1. Șorț streașină
2. Coamă
3. Şorț dolie
4. Pazie
5. Parazăpadă
6. Opritor zăpadă
7. Pieptene streașină
8. Manșon etanșare
9. Ventilație acoperiș
10. Burlan
11. Fereastră mansardă
12. Jgheab
 
 

Verificare


Vezi toate modelele şi dimensiunile pentru Ţigla Metalică.

Țiglă metalică Wetterbest Cardinal. Ţiglă. Ţigle. Ţiglă metalică. Ţigle metalice. Ţiglă acoperiş. Ţigle acoperişuri. Ţiglă metalică acoperiş. Ţigle metalice acoperişuri. Ţiglă Wetterbest. Ţigle Wetterbest. Ţiglă metalică Wetterbest. Ţigle metalice Wetterbest. Ţiglă acoperiş Wetterbest. Ţigle acoperişuri Wetterbest. Tablă acoperiş. Table acoperişuri. Tablă metalică. Table metalice. Tablă Wetterbest. Table Wetterbest. Tablă metalică Wetterbest. Table metalice Wetterbest. Tablă acoperiş Wetterbest. Table acoperişuri Wetterbest. Acoperiş. Acoperişuri. Acoperiş Wetterbest. Acoperişuri Wetterbest. Învelitoare. Învelitori. Învelitoare Wetterbest. Învelitori Wetterbest. Învelitoare metalică Wetterbest. Învelitori metalice Wetterbest. Ţiglă metalică Wetterbest Cardinal. Ţigle metalice Wetterbest Cardinal. Ţiglă metalică Cardinal Wetterbest. Ţigle metalice Cardinal Wetterbest. Tablă metalică Wetterbest Cardinal. Table metalice Wetterbest Cardinal. Tablă metalică Cardinal Wetterbest. Table metalice Cardinal Wetterbest. Învelitoare metalică Wetterbest Cardinal. Învelitori metalice Wetterbest Cardinal. Învelitoare metalică Cardinal Wetterbest. Învelitori metalice Cardinal Wetterbest. Tablă acoperiş Wetterbest Cardinal. Table acoperişuri Wetterbest Cardinal. Tablă acoperiş Cardinal Wetterbest. Table acoperişuri Cardinal Wetterbest.

Livrare în 1-2 zile lucrătoare


 

Livrare comandă

Produsele comercializate de către vânzător sunt livrate oriunde în România, folosind serviciile proprii de transport, servicii de livrare prin parteneri locali şi servicii de curierat rapid.

Comanda minimă este de 1500 Lei.

Taxa de livrare, oriunde în România:
250 Lei pentru comenzi < 3000 Lei
Livrare Gratuită pentru comenzi > 3000 Lei


 

Politica de returnare

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, înregistrând o cerere de retur.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, aveţi dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanţă, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.
Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.
Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă la adresa Baia Mare, str. Oborului nr. 15, cod poştal: 430392, jud. Maramureş, fără întarzieri nejustificate si, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.
Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.
Operatorii noştri vă vor oferi suport în alegerea modalităţii de returnare şi vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informații suplimentare

Grosime

0.45 mm, 0.50 mm

Finisaj

LUCIOS – Poliester lucios – 25 μm, MAT – Poliester mat – 35 μm, NEOMAT – Poliester mat – 60 μm, SUPREM – Poliester mat – 50 μm

Culoare

Wetterbest Cardinal Cărămiziu NeoMat (RAL 3009), Wetterbest Cardinal Gri Grafit NeoMat (RAL 7024), Wetterbest Cardinal Gri Grafit Suprem (RAL 7024), Wetterbest Cardinal Maro Ciocolatiu NeoMat (RAL 8017), Wetterbest Cardinal Maro Ciocolatiu Suprem (RAL 8017), Wetterbest Cardinal Maro Grafit NeoMat (RAL 8019), Wetterbest Cardinal Maro Grafit Suprem (RAL 8019), Wetterbest Cardinal Negru NeoMat (RAL 9005)

Doar clienții conectați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.

Recenzii

Nu există nicio recenzie încă.

Informaţii magazin

 • Nume magazin: EISEN-METAL
 • Vânzător: EISEN METAL
 • Adresa: str. Oborului nr. 15
  Baia Mare
  Maramureș
  » Cod Unic de Înregistrare: RO 31204981 » Nr. Reg. Comerţului: J24/129/2013 » IBAN: RO65BTRLRONCRT0305321701 » Banca: BANCA TRANSILVANIA S.A.
 • No ratings found yet!

Alege variante:

Meniu Principal

65,45 lei66,50 lei/mp (TVA inclus)

Adaugă în coş