Țiglă metalică Wetterbest Plus

43,81 lei56,87 lei/mp (TVA inclus)

Vândut de: EISEN-METAL

Țiglă metalică Wetterbest Plus

Modulele de Țiglă metalică Wetterbest Plus, sunt disponibile cu lungimi între 0,430 m și 3,9305 m. După efectuarea comenzii, veți fi contactat pentru detaliile tehnice.

Şterge
Preţ produs:
Preţ opţiuni:
Total comandă:
Compară

Țiglă metalică Wetterbest Plus.

Materie primă: tablă oţel galvanizat la cald prevopsit.

Grosime: 0,50 mm.

Tip finisaj: Lucios, Mat, Neomat, Supreminis.

Strat protecție vopsea: 25 μm/35 μm/50 μm/60 μm.

Lungimi panouri: 430 – 3930 mm.

Lățime panou: 1210 mm (lățime utilă: 1150 mm).

Pantă minimă la montaj: 14⁰ (1/4).

Țiglă metalică Wetterbest Plus

Țigla metalică Wetterbest Plus este un produs fabricat din oţel galvanizat la cald, peste care se aplică vopsea în tehnologie multistrat și optimizată dimensional pentru acoperirea eficientă a oricărui tip de clădire.

Țigla metalică Wetterbest Plus sau tabla acoperiș Plus dispune de cea mai înaltă treaptă dintre module de pe piață – 30 de mm. Acest lucru îi conferă rezistenţă sporită şi valenţe estetice deosebite, cu o formă extrem de elegantă.

Panourile de Ţiglă metalică prezintă o greutate specific redusă, datorită configurației sale (lățime mare, de 1210 mm – avantaj economic pentru client). Acest aspect influențează direct structura de rezistenţă a acoperişului şi clădirii
Ţigla metalică este incombustibilă şi nu influentează clasa de rezistenţă la foc a acoperişului.

Profilele de țiglă metalică Plus sunt realizate din materie primă de calitate, provenită de la cei mai importanți producători de oțel prevopsit din Europa.

Componentele sistemului de învelitoare de tip țiglă metalică Plus sunt concepute și produse în unitățile de producție din România, folosind cele mai noi tehnologii în domeniu. Totul într-o varietate de forme, culori și protecții pentru a răspunde prompt unei game variate de gusturi și stiluri arhitecturale.

În cazul montajului țiglei metalice Wetterbest Plus cu lungimi mai mari de 430 mm, recomandăm ca dispunerea acestora să se realizeze de la dreapta la stânga.

Wetterbest Plus este disponibilă în trei tipuri de finisaje: Lucios (10 ani garanție); Mat (15 ani garanție); Neomat (30 ani garanție); Suprem (50 ani garanție).

Domeniul de utilizare Țiglă Metalică Plus

Cu o geometrie ce amintește de învelitorile tradiționale și cu simetrie a zonelor de suprapunere longitudinală față de axul central, țigla metalică Plus se poate monta ușor, reușind să confere acoperișului un aspect deosebit.

Solicită Ofertă Acoperiş Complet

Specificaţii Tehnice

Materie primă:
Oţel galvanizat la cald prevopsit
Grosime:
0,50 mm
Strat protecție vopsea:
25 μm/35 μm/50 μm/60 μm
Lungimi panouri:
430 – 3930 mm
Pantă minimă la montaj:
14⁰ (1/4)
Lăţime totală panou ţiglă:
1210 mm
Lăţime utilă panou ţiglă:
1150 mm
Înălţime ondulă ţiglă:
20 mm
Distanţa la şipcuire:
350 mm
Înălţime treaptă între paşi:
30 mm

Secţiune longitudinală

Secţiune longitudinală ţiglă metalică Plus Wetterbest

Secţiune transversală

Secţiune transversală ţiglă metalică Plus Wetterbest

Caracteristici Tehnice Țiglă Metalică Wetterbest Plus

Tip produsplăci acoperiş
Modelplacă ondulată
Locație de utilizareexterior
Domeniul de utilizarerealizarea învelitorilor pentru construcţiile rezidenţiale, comerciale şi industriale, noi şi în curs de reabilitare
Domeniu de utilizareacoperiş
Lăţime totală panou ţiglă1210 mm
Lăţime utilă panou ţiglă1150 mm
Lungime minimă panou ţiglă430 mm
Lungime maximă panou ţiglă3930 mm
Grosime0,50 mm
Distanța la șipcuire350 mm
Înălțimea cutei30 mm
Panta minimă a acoperișului14º mm
Tip finisajMat, Neomat, Suprem
Strat protecţie vopseapoliester 25 – 60 μm
Materie primăoțel galvanizat la cald prevopsit
Structură suprafaţăcanelat
Greutate suprafaţă4,45 kg/m²
Informații suplimentarepe lățime suprapunerea colilor este de 80 mm, iar pe lungime suprapunerea colilor este de 140 mm
ProprietăţiDe folosință îndelungată. Rezistent la grindină. Protecție ploaie. Protecţie solară. Protecție împotriva vântului
Indicaţii despre culoareculoarea specificată se referă la exteriorul acoperișului (vedere de deasupra)
Garanţie in functie de finisajLucios (10 ani garanție); Mat (15 ani garanție), Neomat (30 ani garanție), Suprem (50 ani garanție).

Avantaje Țiglă Metalică Wetterbest Plus

 • Înălțime a treptei dintre module de 30 mm.
 • Posibilitatea montajului intercalat.
 • Valențe estetice deosebite.
 • Potrivit pentru o largă varietate de design arhitectural.

Montaj Ţiglă Metalică Wetterbest

 • Panourile de ţiglă metalică se montează pe structura acoperișului după montajul sistemului de drenaj al apei pluviale (jgheaburi).
 • De regulă, acestea se montează de la dreapta la stânga și de jos în sus. Panta minimă obligatorie a șarpantei trebuie să fie de 14 grade.
 • Ţigla metalică se montează pe reţea de șipci dispuse vertical și orizontal, care asigură ventilarea spaţiului de sub învelitoare.
 • Pentru fixarea elementelor componente ale sistemului de învelitoare se folosesc șuruburi autoforante cu dimensiunile 4,8 x 35 mm, respectiv 4,8 x 20 mm.

Comercializare, Transport, Manipulare şi Depozitare

Ţigla metalică se comercializeaza la mp şi se livrează paletizată pentru evitarea deteriorării.
Este obligatorie depozitarea în spaţii uscate şi aerisite, ferite de acţiunea directă a soarelui, a umezelii şi a materialelor cu potenţial agresiv (exemplu: mortar, acizi, pământ etc).

 LIVRARE GRATUITA pentru comenzi > 4000 Lei 

Comenzile cu livrare la domiciliu/ pe şantier, se pot achita prin transfer bancar.
Livrăm Ţiglă metalică şi Tablă acoperiş în orice localitate din România!
*După plasarea comenzii veţi fi contactat pentru detalii de livrare.


SOLICITĂ OFERTĂ PENTRU SISTEM COMPLET ACOPERIŞ WETTERBEST

Sistem complet acoperiş Wetterbest
1. Șorț streașină
2. Coamă
3. Şorț dolie
4. Pazie
5. Parazăpadă
6. Opritor zăpadă
7. Pieptene streașină
8. Manșon etanșare
9. Ventilație acoperiș
10. Burlan
11. Fereastră mansardă
12. Jgheab
 
 

Verificare


Vezi toate modelele şi dimensiunile pentru Ţigla Metalică.

Țiglă metalică Wetterbest Plus. Ţiglă. Ţigle. Ţiglă metalică. Ţigle metalice. Ţiglă acoperiş. Ţigle acoperişuri. Ţiglă metalică acoperiş. Ţigle metalice acoperişuri. Ţiglă Wetterbest. Ţigle Wetterbest. Ţiglă metalică Wetterbest. Ţigle metalice Wetterbest. Ţiglă acoperiş Wetterbest. Ţigle acoperişuri Wetterbest. Tablă acoperiş. Table acoperişuri. Tablă metalică. Table metalice. Tablă Wetterbest. Table Wetterbest. Tablă metalică Wetterbest. Table metalice Wetterbest. Tablă acoperiş Wetterbest. Table acoperişuri Wetterbest. Acoperiş. Acoperişuri. Acoperiş Wetterbest. Acoperişuri Wetterbest. Învelitoare. Învelitori. Învelitoare Wetterbest. Învelitori Wetterbest. Învelitoare metalică Wetterbest. Învelitori metalice Wetterbest. Ţiglă metalică Wetterbest Plus. Ţigle metalice Wetterbest Plus. Ţiglă metalică Plus Wetterbest. Ţigle metalice Plus Wetterbest. Tablă metalică Wetterbest Plus. Table metalice Wetterbest Plus. Tablă metalică Plus Wetterbest. Table metalice Plus Wetterbest. Învelitoare metalică Wetterbest Plus. Învelitori metalice Wetterbest Plus. Învelitoare metalică Plus Wetterbest. Învelitori metalice Plus Wetterbest. Tablă acoperiş Wetterbest Plus. Table acoperişuri Wetterbest Plus. Tablă acoperiş Plus Wetterbest. Table acoperişuri Plus Wetterbest.

Livrare în 1-2 zile lucrătoare


 

Livrare comandă

Produsele comercializate de către vânzător sunt livrate oriunde în România, folosind serviciile proprii de transport, servicii de livrare prin parteneri locali şi servicii de curierat rapid.

Comanda minimă este de 1500 Lei.

Taxa de livrare, oriunde în România:
250 Lei pentru comenzi < 3000 Lei
Livrare Gratuită pentru comenzi > 3000 Lei


 

Politica de returnare

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, înregistrând o cerere de retur.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, aveţi dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanţă, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.
Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.
Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă la adresa Baia Mare, str. Oborului nr. 15, cod poştal: 430392, jud. Maramureş, fără întarzieri nejustificate si, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.
Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.
Operatorii noştri vă vor oferi suport în alegerea modalităţii de returnare şi vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informații suplimentare

Grosime

0.50 mm

Finisaj

MAT – Poliester mat – 35 μm, NEOMAT – Poliester mat – 60 μm, SUPREM – Poliester mat – 50 μm

Culori Wetterbest Plus

Wetterbest Plus SUPREM Gri Grafit (RAL 7024), Wetterbest Plus SUPREM Maro Ciocolatiu (RAL 8017), Wetterbest Plus SUPREM Maro Închis (RAL 8019), Wetterbest Plus NEOMAT Vișiniu Închis (RAL 3005), Wetterbest Plus NEOMAT Roșu Maroniu (RAL 3009), Wetterbest Plus NEOMAT Roșu (RAL 3011), Wetterbest Plus NEOMAT Verde Crom (RAL 6020), Wetterbest Plus NEOMAT Gri Grafit (RAL 7024), Wetterbest Plus NEOMAT Cărămiziu (RAL 8004), Wetterbest Plus NEOMAT Maro Ciocolatiu (RAL 8017), Wetterbest Plus NEOMAT Maro Închis (RAL 8019), Wetterbest Plus NEOMAT Negru (RAL 9005), Wetterbest Plus MAT Vișiniu Închis (RAL 3005), Wetterbest Plus MAT Roșu Maroniu (RAL 3009), Wetterbest Plus MAT Roșu (RAL 3011), Wetterbest Plus MAT Verde (RAL 6005), Wetterbest Plus MAT Verde Crom (RAL 6020), Wetterbest Plus MAT Gri Antracit (RAL 7016), Wetterbest Plus MAT Gri Grafit (RAL 7024), Wetterbest Plus MAT Cărămiziu (RAL 8004), Wetterbest Plus MAT Maro Ciocolatiu (RAL 8017), Wetterbest Plus MAT Maro Închis (RAL 8019), Wetterbest Plus MAT Negru (RAL 9005)

Doar clienții conectați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.

Recenzii

Nu există nicio recenzie încă.

Informaţii magazin

 • Nume magazin: EISEN-METAL
 • Vânzător: EISEN METAL
 • Adresa: str. Oborului nr. 15
  Baia Mare
  Maramureș
  » Cod Unic de Înregistrare: RO 31204981 » Nr. Reg. Comerţului: J24/129/2013 » IBAN: RO65BTRLRONCRT0305321701 » Banca: BANCA TRANSILVANIA S.A.
 • No ratings found yet!

Alege variante:

Meniu Principal

43,81 lei56,87 lei/mp (TVA inclus)

Adaugă în coş