Profil UNP 65

264,00 lei/bara de 6 ml (44,00 lei/ml)

Vândut de: EISEN-METAL

În stoc

Profilul UNP 65

 

Tip produs: Profil UNP
Material: otel laminat
Dimensiune: 65×42 mm
Lungime bara: 6 m
Greutate aproximativă: 43 kg / buc. de 6 m
Utilizare: in Constructii si Cofectii Metalice
Se vinde numai la bare intregi de 6 ml

TRANSPORT:

Plata prin transfer bancar, in avans, pentru comenzile cu livrare la domiciliu/ pe șantier
Livram Profil UNP si Profile laminate oriunde in Romania

Preţ produs:
Preţ opţiuni:
Total comandă:
Compară

Profil UNP 65 – lungime 6 m – Profile Laminate din otel, pentru constructii

  LIVRARE GRATUITA, in Baia Mare, Satu Mare si in orice localitate din Romania, la comenzile > 3000 Lei  

 • Vandut si Livrat de EISEN METAL Baia Mare – Ţevi metalice si materiale de constructiI cu livrare la domiciliu
 • Produsul poate fi comandat online: ✓ cu livrare la domiciliu sau pe șantier in orice localitate din Romania ✓ sau cu ridicare din depozit (Eisen Art srl – Baia Mare, Oborului nr. 15  »  Satu Mare, str. Lucian Blaga nr. 248 A)

Profil UNP 65 – lungime 6 m

Tip produs: profil UNP.

Dimensiune: 65×42 mm (lățime x înălțime).

Greutate aproximativă: 43 kg / buc. de 6 m.

Profilul UNP este utilizat pentru diferite confecții metalice, cu aplicații în domeniul rezidențial şi industrial. Este un profil laminat, cu margini înclinate.
EN 10279 Standardul reglementează condițiile referitoare la toleranțele la dimensiuni, formă şi masă a profilelor U laminate la cald din oţel.
Acest produs necesită cântărire şi se vinde doar la bară intreagă.

Domenii de utilizare:

 • Hale;
 • Rafturi;
 • Diferite piese metalice;
 • Suporți metalici;
 • Structuri metalice.

Caracteristici:

 • rezistenţă bună la torsiune;
 • calitate oţel: S235, S275, S355;
 • lungimi de fabricație: 6 şi 12 ml.

Vezi toate dimensiunile pentru Profil UNP.

Specificaţii tehnice Profil laminat UNP 65

Dimensiune 65×42 mm
Greutate aprox/bara 6 m 43 kg / buc. de 6 m
Comercializare se vinde la bara de 6 m
Tip produs profil UNP

Produs vandut si livrat de: EISEN ART SRL – Depozit Produse Metalurgice si Materiale de Constructii – Magazin online si Magazin fizic

Condiţii de garanţie

Toate produsele comercializate de EISEN ART S.R.L. beneficiază de garanţie pentru o perioadă de luni de la data achiziţiei. Nu fac obiectul garanţiei produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri etc., etichete sau sigilii de garanţie deteriorate, îndepărtate sau modificate, utilizarea produselor în alte scopuri decât acelea pentru care au fost concepute şi construite, produsele utilizate în condiţii neadecvate, intervenţia mecanică sau plastică asupra produselor etc.


PretOnline.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Livrare în 1-2 zile lucrătoare


 

Livrare comandă

Produsele comercializate de către vânzător sunt livrate oriunde în România, folosind serviciile proprii de transport, servicii de livrare prin parteneri locali şi servicii de curierat rapid.

Comanda minimă este de 1500 Lei.

Taxa de livrare, oriunde în România:
250 Lei pentru comenzi < 3000 Lei
Livrare Gratuită pentru comenzi > 3000 Lei


 

Politica de returnare

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, înregistrând o cerere de retur.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, aveţi dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanţă, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.
Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.
Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă la adresa Baia Mare, str. Oborului nr. 15, cod poştal: 430392, jud. Maramureş, fără întarzieri nejustificate si, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.
Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.
Operatorii noştri vă vor oferi suport în alegerea modalităţii de returnare şi vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Doar clienții conectați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.

Recenzii

Nu există nicio recenzie încă.

Informaţii magazin

 • Nume magazin: EISEN-METAL
 • Vânzător: EISEN METAL
 • Adresa: str. Oborului nr. 15
  Baia Mare
  Maramureș
  » Cod Unic de Înregistrare: RO 31204981 » Nr. Reg. Comerţului: J24/129/2013 » IBAN: RO65BTRLRONCRT0305321701 » Banca: BANCA TRANSILVANIA S.A.
 • No ratings found yet!

Meniu Principal