Oţel lat 70×10 mm

198,00 lei/platbanda de 6 m (33,00 lei/ml)

Vândut de: EISEN-METAL

În stoc

Oţel lat 70×10 mm

 

Tip produs: Platbanda Oţel
Material: otel laminat
Dimensiune: 70×10 mm
Lungime bara: 6 m
Greutate aproximativă: 34 kg / buc. de 6 m
Utilizare: in Cofectii si Constructii Metalice
Se vinde numai la bare intregi de 6 ml

TRANSPORT:

Plata prin transfer bancar, in avans, pentru comenzile cu livrare la domiciliu/ pe șantier
Livram Oţel lat, platbanda otel si Profile laminate oriunde in Romania

Preţ produs:
Preţ opţiuni:
Total comandă:
Compară

Oţel lat 70×10 mm / platbanda 80×10 – Profile Laminate din otel, pentru confectii si constructii metalice

  LIVRARE GRATUITA, in Baia Mare, Satu Mare si in orice localitate din Romania, la comenzile > 3000 Lei  

 • Vandut si Livrat de EISEN METAL Baia Mare – Ţevi metalice si materiale de constructiI cu livrare la domiciliu
 • Produsul poate fi comandat online: ✓ cu livrare la domiciliu sau pe șantier in orice localitate din Romania ✓ sau cu ridicare din depozit (Eisen Art srl – Baia Mare, Oborului nr. 15  »  Satu Mare, str. Lucian Blaga nr. 248 A)

Oţel lat 70×10 mm – Platbandă Oţel – lungime 6 m

Tip produs: oţel lat / platbanda din otel

Dimensiune: 70×10 mm (lățime x grosime).

Greutate aproximativă: 34 kg / buc. de 6 m.

Oţelul Lat se produce prin laminare la cald, are marginile rotunjite fiind utilizata mai mult în confecţii şi construcţii metalice.
Oţelul Lat poate fi tăiat uşor, găurit şi, de asemenea, sudat. În funcţie de aplicaţia la care este folosit oţelul lat, se poate alege între diferite dimensiuni şi clase de material. Este cunoscută şi sub numele de platbandă, bandă laminată la cald. Se prezintă sub formă de bandă din oţel de diferite grosimi şi lăţimi, obţinută prin procedeul de laminare la cald sau prin procedeul de presare la rece.
EN 10058 Standardul specifică dimensiunile şi toleranţele la dimensiuni şi la formă a oţelului lat laminat la cald pentru utilizări generale.
Acest produs necesită cântărire şi se vinde doar la bară întreagă.

Domenii de utilizare:

 • Porţi şi garduri;
 • Utilaje;
 • Rafturi;
 • Hale;
 • Construcții navale;
 • Diferite piese metalice;
 • Suporți metalici;
 • Structuri metalice diverse.

Caracteristici:

 • rezistenţă bună la torsiune;
 • finisaj bun;
 • reciclabilitate;
 • aspect suprafaţă: conform EN 10163-3.

Vezi toate dimensiunile pentru Platbanda Otel lat.

Specificaţii tehnice Oţel lat 70×10 mm

Dimensiune70×10 mm
Greutate aprox/bara 6 m34 kg / buc. de 6 m
Comercializarese vinde la bara cu lungime de 6 m
Tip produsPlatbanda Oţel / Otel lat

Produs vandut si livrat de: EISEN ART SRL – Depozit Produse Metalurgice si Materiale de Constructii – Magazin online si Magazin fizic

Condiţii de garanţie

Toate produsele comercializate de EISEN ART S.R.L. beneficiază de garanţie pentru o perioadă de luni de la data achiziţiei. Nu fac obiectul garanţiei produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri etc., etichete sau sigilii de garanţie deteriorate, îndepărtate sau modificate, utilizarea produselor în alte scopuri decât acelea pentru care au fost concepute şi construite, produsele utilizate în condiţii neadecvate, intervenţia mecanică sau plastică asupra produselor etc.


PretOnline.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Livrare în 1-2 zile lucrătoare


 

Livrare comandă

Produsele comercializate de către vânzător sunt livrate oriunde în România, folosind serviciile proprii de transport, servicii de livrare prin parteneri locali şi servicii de curierat rapid.

Comanda minimă este de 1500 Lei.

Taxa de livrare, oriunde în România:
250 Lei pentru comenzi < 3000 Lei
Livrare Gratuită pentru comenzi > 3000 Lei


 

Politica de returnare

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, înregistrând o cerere de retur.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, aveţi dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanţă, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.
Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.
Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă la adresa Baia Mare, str. Oborului nr. 15, cod poştal: 430392, jud. Maramureş, fără întarzieri nejustificate si, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.
Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.
Operatorii noştri vă vor oferi suport în alegerea modalităţii de returnare şi vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Doar clienții conectați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.

Recenzii

Nu există nicio recenzie încă.

Informaţii magazin

 • Nume magazin: EISEN-METAL
 • Vânzător: EISEN METAL
 • Adresa: str. Oborului nr. 15
  Baia Mare
  Maramureș
  » Cod Unic de Înregistrare: RO 31204981 » Nr. Reg. Comerţului: J24/129/2013 » IBAN: RO65BTRLRONCRT0305321701 » Banca: BANCA TRANSILVANIA S.A.
 • No ratings found yet!

Meniu Principal

198,00 lei/platbanda de 6 m

Adaugă în coş