Set miere de tei + salcâm + rapiţă, 1200g

57,00 lei

Vândut de: GREEN BEE MARAMURES

În stoc

Vă invităm să descoperiți Maramureșul în borcanele noastre cu miere 💯 naturală!

Pachetul nostru conţine miere de albine, 1200 g:

    • Miere de tei (borcan 400 g)
    • Miere de salcâm (borcan 400 g)
    • Miere de rapiţă (borcan 400 g)

 

Preţ produs:
Preţ opţiuni:
Total comandă:
Compară

Set miere de tei + salcâm + rapiţă, 1200 g.

Mierea de tei (400g):


Mierea de tei ajută la restabilirea echilibrului sistemului nervos, de aceea consumul mierii de tei, în special seara înainte de culcare, ajută la un somn liniștitor și odihnitor, reduce stresul, anxietatea, nervozitatea, precum și atacurile de panică.
Şi datorită substanțelor cu efect calmant, teiul este un aliat de nădejde pentru ameliorarea accceselor de tuse, în răceli și gripe.
Mierea de tei mai conține hidrogen peroxid, un compus care împiedică răspândirea bacteriilor.
Astfel, datorită proprietăților sale antibacteriene, este eficient în combaterea infecțiilor cauzate de bacterii.

Mierea de salcâm (400g):


Considerată și “hrană vie” datorită numărului impresionant de nutrienți pe care îl conține (435 la număr), mierea de salcâm este bogată în vitaminele B1, B2, B6, B9, B12, are o mulțime de enzime, fitohormoni (hormoni vegetali), acizi, flavonice (substanțe antioxidante), dextrină, factori antibiotici, dar și substanțe minerale care îți ajută corpul să facă față în fiecare zi oricât de obositoare ar fi.
Printre alte substanțe mierea de salcam mai conține calciu, potasiu, siliciu, magneziu, sodiu, fosfor și cupru.

Mierea de rapiță (400g):


Mierea de rapiță este recomandată pentru boli de stomac, boli renale, respiratorii, cardiace, osteoporoză. În plus, poate fi folosită pentru a preveni afecțiunile pancreatice, splenice sau hepatice.
Datorită proprietăților antibacteriene, această miere de rapiță este un adjuvant în tratarea infecțiilor cu germeni ca stafilococul, helicobacter pylori, enterococul şi streptococul.
Reumatismul este o altă afecțiune pentru care se recomandă consumul de miere de rapiță, grație oligoelementelor – bor și calciu – pe care le conține.
Mierea de rapiță este recomandată persoanelor care suferă de stres, insomnie, anxietate sau depresie, deoarece oferă efecte sedative și relaxante.
Aceasta poate fi integrată în micile gustări sau băuturi, dar poate fi consumată și în stare pură, căci este plină de beneficii.

Mierea noastră este o miere naturală nefalsificată fără nici un adaos, cristalizarea ei este un proces natural care atestă autenticitatea și naturaleția ei.

Vă invităm să descoperiți Maramureșul în borcanele noastre cu miere 💯 naturală!
Cu drag, Green Bee Maramureș.

Vezi toate produsele din miere de albine.

Pachet miere de tei – salcâm – rapiţă – floarea soarelui, 400g. Pachet miere de tei – salcâm – rapiţă – floarea soarelui. Miere de tei naturală. Miere de tei. Miere tei. Miere de salcâm naturală. Miere de salcâm. Miere salcâm. Miere de rapiţă naturală. Miere de rapiţă. Miere rapiţă. Miere de floarea soarelui naturală. Miere de floarea soarelui. Miere floarea soarelui. Green Bee. Green Bee Maramureş. Green Bee Vadu Izei. Miere. Miere de albine. Miere naturală. Miere de albine natură. Miere de albine Maramureş. Miere Maramureş.


Pachet miere de tei, salcâm, rapiţă şi floarea soarelui.

Ţări în care se livrează: România


Gata de livrare în 1-3 zile lucrătoare


 

Condiţii de livrare

Produsele comercializate de către GREEN BEE sunt livrate oriunde în România, folosind serviciile de curierat rapid.

Costurile de livrare, oriunde în România:
18 Lei pentru comenzi de până la 5 kg
Livrare Gratuită pentru comenzi > 250 Lei


 

Politica de returnare

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, înregistrând o cerere de retur.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, aveţi dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanţă, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.
Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.
Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă la adresa Sat Valea Stejarului nr. 141, comuna Vadu Izei, cod poştal 437366, jud. Maramureş, fără întarzieri nejustificate si, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.
Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.
Operatorii noştri vă vor oferi suport în alegerea modalităţii de returnare şi vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informații suplimentare

Greutate1,80 kg

Doar clienții conectați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.

Recenzii

Nu există nicio recenzie încă.

Nu vă lăsați coşul așa nefinalizat, nu?

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

Meniu Principal

Set miere de tei + salcâm + rapiţă, 1200g - Pret Online

Set miere de tei + salcâm + rapiţă, 1200g