Miere de salcâm naturală 400g

23,00 lei

Vândut de: GREEN BEE MARAMURES

În stoc

Miere de albine 💯 naturală, care păstrează aroma fină și parfumul florilor de salcâm!

Mierea de salcâm are un conținut mare de fructoză, un gust delicat, este parfumată, fină și delicioasă. Este mierea care se asimilează și se digeră cel mai ușor, oferind o mulțime de beneficii, substanțe nutritive și bio-active, cât și foarte multa energie;

Mierea de salcâm este un aliment-medicament natural cu beneficii multiple asupra sănătății: întărește sistemul imunitar, conferă energie, echilibrează digestia, ameliorează tusea și iritațiile gâtului; îndulcitor natural în alimentația sănătoasă

Conține 435 nutrienți si este bogată în vitaminele B1, B2, B6, B9, B12, are o mulțime de enzime, fitohormoni (hormoni vegetali), acizi, flavonice (substanțe antioxidante), dextrină, factori antibiotici, substanțe minerale, calciu, potasiu, siliciu, magneziu, sodiu, fosfor, cupru.

Preţ produs:
Preţ opţiuni:
Total comandă:
Compară

Miere de salcâm naturală 400g.

Descriere


Mierea de salcâm:
Datorita puritatii si culorii ei deosebite, mierea de salcam este preferata tuturor, datorita gustului delicat pe care il are, aproape incolora și cu o aromă unică ea este cunoscuta avand multe proprietati terapeutice.

Mierea de salcâm are un conținut mare de fructoză. Și din acest motiv ea este mai parfumată, fină și delicioasă. Mai mult este mierea care se zaharisește cel mai greu și își păstrează fluiditatea până la 2 ani dacă este pătrată la temperatura camerei;

Textura ei este fină și este tipul de miere de albine care se asimilează și se digeră cel mai ușor, oferindu-ți o mulțime de beneficii, substanțe nutritive și bio-active, cât și foarte multa energie.

Conţinut


Mierea de salcâm este bogată în vitaminele B1, B2, B6, B9, B12. Considerată și “hrană vie” datorită numărului impresionant de nutrienți pe care îl conține (435 la număr), mierea de salcâm este bogată în vitaminele B1, B2, B6, B9, B12, are o mulțime de enzime, fitohormoni (hormoni vegetali), acizi, flavonice (substanțe antioxidante), dextrină, factori antibiotici, dar și substanțe minerale care îți ajuta corpul să facă față în fiecare zi oricât de obositoare ar fi;

Printre alte substanțe mierea de salcam mai conține calciu, potasiu, siliciu, magneziu, sodiu, fosfor, cupru
Deoarece este o miere de albine naturală, poate conține urme de ceară, polen acestea nu schimbă valoarea produsului ci din contră îl valorifică;

Beneficii


Consumul de Miere de salcâm oferă numeroase beneficii:

  • Energizante;
  • Tonifiante;
  • Laxative;
  • Emoliente;
  • Expectorante;
  • Antiseptice;
  • Diuretice;
  • Sedative;
  • Antianemiante;
  • Stimulează digestia;
  • Curăță ficatul;
  • Reglează tranzitul intestinal;
  • Îmbunătățește activitatea inimii și sistemul circulator;
  • Ajută la refacerea organismului după efort;
  • Combate oboseala;
  • Stimulează sistemul imunitar;
  • Crește numărul de globule roșii din sânge;
  • Singura miere pe care pot să o consume diabeticii;

  Mod de administrare:


  Mierea de salcâm poate fi consumată de către adulți: 3/4 linguri pe zi, iar de copiii de peste un an câte 2/3 lingurițe pe zi. Diabieticii pot să mănânce până la 50 grame pe zi;
  Se poate administra miere de salcâm în ceai, cafea sau în orice alte amestecuri dar lichidul să nu fie fierbinte deoarece mierea își pierde din calități dacă este introdusă în lichide care depășesc temperatura de 40 grade;

  Mierea de salcam se  poate amesteca cu nuci și cu orice alte semințe, nu schimbă gustul și este acceptată și de cei mai pretențioși copii sau adulți;

  Puteți folosi mierea de salcâm și în shake-uri cu căpșuni, banane sau alte amestecuri pentru un plus de beneficii asupra sănătății;

  Mierea trebuie consumata cu moderatie din cauza continutului ridicat de calorii si zaharuri naturale;

  Consumul in cantitati excesive de orice tip de indulcitor poate contribui la cresterea in greutate si la cresterea nivelului de zahar din sange de  aceea persoanele cu diabet pot sa o consume dar cu moderație ;

  Contraindicații:


  • Sugari, din cauza riscului de botulism (o boală alimentară rară), administrarea oricărui tip de miere bebeluşilor cu vârsta sub un an poate fi contraindicată.
  • Persoanele cu alergie la polen, miere sau alt produs apicol. Dacă esti alergic la mierea tradiţională, este posibil să apară o reacţie adversă şi la consumul sau la aplicarea topică a mierii de albine.
  • Persoanele cu diabet trebuie să aibă grijă la administrarea mierii și a cantității acesteia.

  Mod de păstrare:


  • Orice tip de miere se păstrează la temperatura camerei, în borcane de sticlă închise, ferite de razele solare. Mierea de salcâm  cristalizează mai greu datorită conținutului mare de fructoză dar desigur și ea cristalizează, acest aspect atestă calitatea mierii.
   Mierea noastră este o miere naturală 100% și suntem foarte mândri de ea, iar dacă observați cristale formate în borcan înseamnă ca mierea începe procesul de cristalizare, după cum am spus, este ceva natural, care atestă calitatea ei.
  • Dacă doriți să fie din nou lichidă puteți să puneți borcanul cu miere în apă caldă care nu depășește 40 grade și mierea va fi din nou lichidă.
  Mierea noastră este o miere naturală nefalsificată fără nici un adaos, cristalizarea ei este un proces natural care atestă autenticitatea și naturaleția ei.

  Vă invităm să descoperiți Maramureșul în borcanele noastre cu miere 💯 naturală!
  Cu drag, Green Bee Maramureș.

  Vezi toate produsele din miere de albine.

  Miere de tei naturală 400g. Miere de tei naturală. Miere de tei. Miere tei. Green Bee. Green Bee Maramureş. Green Bee Vadu Izei. Miere. Miere de albine. Miere naturală. Miere de albine natură. Miere de albine Maramureş. Miere Maramureş.


Ţări în care se livrează: România


Gata de livrare în 1-3 zile lucrătoare


 

Condiţii de livrare

Produsele comercializate de către GREEN BEE sunt livrate oriunde în România, folosind serviciile de curierat rapid.

Costurile de livrare, oriunde în România:
18 Lei pentru comenzi de până la 5 kg
Livrare Gratuită pentru comenzi > 250 Lei


 

Politica de returnare

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, înregistrând o cerere de retur.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, aveţi dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanţă, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.
Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.
Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă la adresa Sat Valea Stejarului nr. 141, comuna Vadu Izei, cod poştal 437366, jud. Maramureş, fără întarzieri nejustificate si, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.
Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.
Operatorii noştri vă vor oferi suport în alegerea modalităţii de returnare şi vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informații suplimentare

Greutate0,60 kg

Doar clienții conectați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.

Recenzii

Nu există nicio recenzie încă.

Nu vă lăsați coşul așa nefinalizat, nu?

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

Meniu Principal