Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 550 EPOS

26.000,00 lei27.500,00 lei (-5%)

Vândut de: BRICOLAGE srl

În stoc

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 550 EPOS
pentru utilizare profesională.

Capacitate zonă5.000 m²
Înclinarea maximă în interiorul zonei de lucru45 %
Nivel de zgomot, dB(A) garantat65 dB(A)
Capacitate suprafață per oră208 m²
Lățime/Înălțime de tăiere24 / 2–6 cm
Tipul baterieiLi-ion
Consum mediu de energie la utilizare maximă24 kWh/lună
Greutate, kg14,4 kg
Timp de cosit tipic la o singură încărcare210 min

AVANTAJ:

 LIVRARE GRATUITA oriunde in Romania! 

Comenzile cu livrare la domiciliu se pot achita si prin transfer bancar.
Livrăm Tractoare de Gradina în orice localitate din România!
*După plasarea comenzii veţi fi contactat pentru detalii de livrare.

Preţ produs:
Preţ opţiuni:
Total comandă:
Compară

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 550 EPOS – Mașină robotizată de tuns gazon profesională.


Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 550 EPOS: capacitate pe suprafaţa de lucru 5000 m² ±20%; Timp de încărcare tipic 30 min; Nivel acustic garantat 65 dB(A); Înclinarea maximă în interiorul zonei de lucru 45 %.

OFERTA Maşină robotizată de tuns gazon Husqvarna Automower 550 EPOS

Robot de tuns gazonul Husqvarna Automower 550 EPOS, capacitate pe suprafaţa de lucru 5.000 m², înclinarea maximă în interiorul zonei de lucru 45 %, 24 cm latime lucru, 20-60 mm inaltime taiere.

Husqvarna Automower 550 EPOS este o mașină robotizată de tuns gazon concepută pentru utilizare profesională. Acest model este echipat cu sistemul de ghidare EPOS (Sistem de operare cu poziționare exactă) de la Husqvarna și AppDrive. Tehnologia EPOS, pe bază de satelit, permite mașinilor de tuns gazon să funcționeze în cadrul unor limite virtuale. Prin aceste limite virtuale puteți defini mai multe zone de lucru cu setări diferite. De asemenea, puteți seta zone temporare care trebuie evitate.

Modelul Automower® 550 EPOS abordează toate tipurile de peluze, navighează pe pasaje înguste și gestionează pante de până la 45% (24°) cu rezultate perfecte de tăiere chiar și în condiții de ploaie.

Este necesară stația de referință fixă EPOS.

Caracteristici maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 550 EPOS

 • Tehnologie EPOS de la Husqvarna. Granițe virtuale prin tehnologie bazată pe satelit cu o precizie de până la 2-3 cm. Fără fire fizice înseamnă un nou nivel de flexibilitate, cu posibilități inteligente de neegalat. Face posibilă definirea mai multor zone de lucru cu temporizatoare și setări diferite. Puteți să creați zone temporare de evitat și căi de trecere prestabilite pentru o amplasare mai flexibilă a stației de încărcare.
 • Ghidare EPOS. Husqvarna Automower® calculează automat cea mai eficientă rută către și de la punctul de andocare al stației de încărcare. Acesta își va varia traseul pe gazon pentru a evita urmele neplăcute.
 • Husqvarna Fleet Services™. Husqvarna Fleet Services ™ vă oferă posibilitatea de a monitoriza și de a controla mai multe mașini de tuns gazon automate de pe smartphone-ul, tableta sau laptop-ul dvs.
  Cu ajutorul aplicației puteți verifica starea și locația mașinilor de tuns gazon. Aplicația vă asigură controlul total asupra mașinilor, comandându-i să înceapă, să oprească sau să le parcheze înainte de sosirea furtunii. Puteți regla de la distanță înălțimile de tăiere. Primiți alerte și urmăriți poziția mașinilor în caz de furt.
  10 ani conectivitate gratuită de date mobile inclusă. Standard pe seria 500, opțional pe modelele X-line. Husqvarna Fleet Services ™ funcționează și cu toate celelalte produse echipate cu senzor HFS (Husqvarna Fleet Services ™).
 • Interfață cu utilizatorul profesionist. Interfață adaptată pentru manevrare profesională, respectiv toate setările și comenzile gestionate de la distanță prin aplicația pentru smartphone Husqvarna Fleet Services sau prin intermediul PC-ului/tabletei. Comenzile de pe produs; indicarea LED-ului de stare și funcționalitatea START / STOP (PORNIRE / OPRIRE). Simplifică utilizarea pentru utilizatorii neexperimentați și minimizează impactul grav asupra produsului în caz de vandalism.
 • Lumini de siguranță – pentru siguranța mediului înconjurător. Lumini de siguranță cu lumină pulsantă sau solidă pentru vizibilitate în timpul funcționării pe timp de noapte. Reduce riscul de accidente în mediul de lucru public.
 • Temporizator. Reglează timpul de lucru în funcţie de ritmul de creştere al gazonului, însemnând că Automower® va maximiza timpul de cosit în perioadele cu creştere puternică a ierbii. Pe timp însorit sau secetos, sau mai târziu în timpul sezonului, Automower® va petrece mai puţin timp cosind, ceea ce reduce uzura gazonului şi a mașinii de tuns gazon.
 • Controlul pierderii echilibrului discului lamelor. Pentru funcționare silențioasă și fără probleme detectează automat dezechilibrul sistemului de tăiere. Dezechilibrul ar putea fi cauzat de absenței lamelor, montajului dublu, îndoirii acestora sau deteriorate.
 • Fiabilitate. Încrederea este un factor important în cosirea robotizată a gazonului. Pe parcursul a 20 de ani de dezvoltare Husqvarna şi-a îmbunătăţit tehnologia pentru a ajunge la cel mai înalt nivel de încredere şi calitate, cu asistenţă minimă.
 • Sistem de tăiere unic. Automower® Husqvarna taie puţin dar frecvent, ceea ce asigură un gazon frumos şi sănătos. Este echipată cu cuţite ascuţite făcute din oţel carbon rezistent, montate pe un disc tăietor robust. Aceasta asigură eficacitatea operaţiei şi un consum extrem de redus de energie.
 • Încărcare automată. Când Automower® are nevoie de mai multă putere, găseşte propria cale de întoarcere la staţia de încărcare.
 • Senzori pentru ridicare şi răsturnare. Dacă Automower® este ridicată de pe sol sau dacă se răstoarnă, tăierea se opreşte automat. În plus, cuţitele se rotesc departe de marginea exterioară a maşinii. Dacă Automower® întâlneşte un obstacol, se opreşte şi se redirecţionează fără să cauzeze pagube.
 • Automower® Connect. Automower® Connect vă asigură controlul total asupra robotului dvs. Husqvarna Automower® de oriunde v-ați afla, grație urmăririi prin GPS și a conexiunii prin rețeaua de telefonie mobilă. Printre altele, acesta permite pornirea și oprirea mașinii. Cu ajutorul aplicației, puteți verifica dacă robotul dvs. este oprit sau mutat. Standard pentru modelele Husqvarna Automower® seria X. Disponibil ca accesoriu opțional la toate modelele Husqvarna Automower® serii 300 – 400.
 • appDrive – navigare prin telecomanda. Utilizați appDrive atunci când definiți o hartă EPOS sau când conduceți produsul între zone diferite fără a fi nevoie să-l transportați.
 • Potrivită pentru terenuri pretenţioase. Roţile mari, cu suprafaţa de rulare adânc profilată, asigură o tracţiune excelentă chiar dacă suprafaţa este alunecoasă. Mașina de tuns gazon este potrivită pentru pante de până la 45%.
 • Bară de protecție frontală din cauciuc. Bară de protecție frontală din cauciuc protejează corpul mașinii în timpul coliziunilor cu arbori, arbuști și alte obiecte.
 • Rezultate excelente ale tăierii. Datorită mişcării libere a Automower® Husqvarna, gazonul este tăiat perfect asigurând un aspect frumos asemănător unui covor. Cuţitele taie iarba cu grijă, din toate direcţiile, ajutând-o să crească viguros. Creşterea muşchiului este împiedicată eficient.
 • Protecție anti-furt prin GPS. Mașinile de tuns gazon echipate cu Automower Connect® / Husqvarna Fleet Services ™ urmăresc poziția lor GPS și trimit notificări către dispozitivele dvs. Prin intermediul conexiunilor GPS și de telefonie mobile se reduce riscul de furt.
 • Fără emisii. Deoarece este alimentată electric, Automower® nu produce emisii nocive.
 • Consum redus de energie. Gestionarea eficientă a energiei înseamnă un consum redus de energie, care permite Automower® să funcţioneze cu doar o parte din consumul unei cositoare convenţionale.
 • Funcționează pe timp de ploaie. Automower® poate sta afară tot timpul şi este proiectată să funcţioneze corespunzător şi neasistată indiferent de condiţiile meteorologice. Automower® este construită pentru a rezista la climatul nordic dur fără nici o problemă.
 • FOTA – Firmware-Over-The-Air. Posibilitatea de a face actualizări software automat, prin semnale radio, prin Automower® Connect.
 • Reglare electrică a înălţimii. Înălțimea de tăiere este ajustată rapid prin reglare electrică, ușor de accesat din meniul principal.
 • Stația de încărcare cu amplasare flexibilă. Permite amplasarea flexibilă a stației de încărcare în grădină, ceea ce simplifică instalarea și asigură fixarea corectă de fiecare dată.
 • Protecție anti-furt prin alarmă și cod PIN pentru blocare. Nivel diferit de protecție pentru o securitate ridicată. În cazul în care mașina de tuns iarbă este îndepărtată din zona de cosit stabilită, se pornește o alarmă sonoră și poate fi dezactivată numai cu codul PIN personal.
 • Zgomot redus. Datorită sistemului de tăiere unic, Automower® funcţionează extrem de discret și silenţios și doar atunci când doriți.
 • Protecție anti-furt prin alarmă și cod PIN pentru blocare. Nivel diferit de protecție pentru o securitate ridicată. În cazul în care mașina de tuns iarbă este îndepărtată din zona de cosit stabilită, se pornește o alarmă sonoră și poate fi dezactivată numai cu codul PIN personal.</li
 • Temporizator. Cu funcția de temporizator săptămânal ușor de programat, este posibilă programarea precisă a intervalelor de timp pentru funcționarea Automower®.

Specificații robot pentru tuns gazonul Husqvarna Automower 550 EPOS

Capacitate

Capacitate pe suprafaţa de lucru5.000 m²
Tipul de limitareVirtual
Înclinarea maximă la firul de delimitare15 %
Înclinarea maximă în interiorul zonei de lucru45 %
Timp activ maxim24 oră
Sistem de căutareEPOS guidance
Urmărește firul de ghidareVirtual transport path

Dimensiunile per total

Greutate14,4 kg
Dimensiune produs, lungime72 cm
Dimensiune produs, lăţime56 cm
Dimensiune produs, înălţime32 cm

Specificații

CuloareGri, Orange
Nivelul sonor perceput65 dB(A)
Indice de protecție (cod IP)IPX4
Tip acumulatorLi-Ion
Capacitate baterie7 A
Timp de cosit tipic la o singură încărcare210 min
Timp de încărcare tipic60 min
Consum mediu de energie la capacitate maximă5.000 m²
Consum mediu de energie la capacitate maximă5.000 m²
Capacitate pe suprafață de lucru neregulată, calitate pentru sporturi profesioniste3.500 m²
Capacitate pe suprafață de lucru neregulată, calitate normală6.000 m²
Capacitate pe suprafață de lucru sistematică, calitate profesionistă10.000 m²
Capacitate pe suprafață de lucru sistematică, calitate pentru sporturi profesioniste5.000 m²
Capacitate pe suprafață de lucru sistematică, calitate normală15.000 m²

Sistem de tăiere

Sistem de tăiere3 lame de tăiere pivotante
Înălţime de tăiere, min-max max20 mm – 60 mm
Lăţimea de tăiere24 cm
Reglaj înălţime de tăiereElectric
Placă de derapareDa
Direcție dublă de taiereDa

Control

TastaturăProfessional User Interface/App
Panou de informaţiiNone
Conectivitate wirelessBluetooth®, Cellular
App controlledHusqvarna Fleet Services
Smart Home integrareDa
Firmware UpdateFOTA

Siguranță

GPS urmărire în caz de furtDa
GeoFenceDa
Cod PINDa
AlarmăDa
Senzor de ridicareDa
Senzor de răsturnareDa
Object detectionSenzor ultrasonic

Condiţii de garanţie

Toate produsele comercializate de BRICOLAGE S.R.L. beneficiază de garanţie pentru o perioadă de luni de la data achiziţiei. Nu fac obiectul garanţiei produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanţie deteriorate, îndepărtate sau modificate, utilizarea produselor în alte scopuri decât acelea pentru care au fost concepute şi construite, produsele utilizate în condiţii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variaţii mari de temperatură şi presiune, şocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în conditii de umiditate, praf, noxe sau sub acţiunea substanţelor chimice etc.), setări şi instalări incorecte, prize fără împământare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanţe în interiorul echipamentelor, intervenţia mecanică sau plastică asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente în timpul funcţionării echipamentelor.


PretOnline.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină.
Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Ţări în care se livrează: România


Gata de livrare în 1 zi lucrătoare


 

Condiţii de livrare

Produsele comercializate de către vânzător sunt livrate folosind serviciul propriu de livrare.
Toate produsele sunt noi şi sunt livrate în ambalajul original al producătorului.

• Livrarea este GRATUITĂ oriunde în România.
• Produsele comandate pot fi ridicate şi din magazinul nostru.

Imediat după plasarea comenzii, produsul va fi rezervat în magazin, iar dumneavoastră veţi fi contactat telefonic/sms/email de către un reprezentant pentru confirmare şi detalii.


 

Politica de returnare

Produsele folosite nu pot fi returnate în magazin.

Informații suplimentare

Greutate14,4 kg
Dimensiuni72 × 56 × 32 cm
combustibil sau alimentare

cu baterie

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Nu vă lăsați coşul așa nefinalizat, nu?

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

Meniu Principal

https://pretonline.ro/pret/tabla-de-aluminiu-stucco-0-6x1000x2000-mm/

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 550 EPOS

26.000,00 lei27.500,00 lei (-5%)

Adaugă în coș