Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 435X AWD

23.500,00 lei25.000,00 lei (-6%)

În stoc

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 435X AWD.
+ Incluse in preț: Cuțite suplimentare 6 bucăţi + Stație de încărcare + Unitate de alimentare + Cablul de joasă tensiune.
 

Capacitate zonă 3.500 m²
Înclinarea maximă în interiorul zonei de lucru 70 %
Nivel de zgomot, dB(A) 60 dB(A)
Capacitate suprafață per oră 146 m²
Lățime/Înălțime de tăiere 22 / 3–7 cm
Tipul bateriei Li-ion
Consum mediu de energie la utilizare maximă 24 kWh/lună
Greutate, kg 17,3 kg
Cuțite suplimentare incluse 6 buc
Stație de încărcare Da
Unitate de alimentare Da
Cablul de joasă tensiune 10 m

 
AVANTAJ:

 LIVRARE GRATUITA oriunde in Romania! 

Comenzile cu livrare la domiciliu se pot achita si prin transfer bancar.
Livrăm Tractoare de Gradina în orice localitate din România!
*După plasarea comenzii veţi fi contactat pentru detalii de livrare.

Preţ produs:
Preţ opţiuni:
Total comandă:
Compară

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 435X AWD – Mașină robotizată de tuns gazon.

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 435X AWD: capacitate pe suprafaţa de lucru 3500 m² ±20%; Timp de încărcare tipic 30 min; Nivel acustic garantat 62 dB(A); Înclinarea maximă în interiorul zonei de lucru 70 %..

OFERTA Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 435X AWD
+ Incluse in preț: Cuțite suplimentare 6 bucăţi + Stație de încărcare + Unitate de alimentare + Cablul de joasă tensiune.

Robot de tuns gazonul Husqvarna Automower 435X AWD, capacitate pe suprafaţa de lucru 3.500 m², înclinarea maximă în interiorul zonei de lucru 70 %, 22 cm latime lucru, 30-70 mm inaltime taiere.

Husqvarna Automower 435X AWD este primul robot Husqvarna Automower® cu tracțiune integrală (AWD) din lume abordează cu ușurință cele mai solicitante peluze, de până la 3500 m².

Abordând pante cu o înclinație impresionantă de până la 70% (35˚), asigură rezultate excelente chiar și în zonele cu denivelări înierbate dificile.

Poate naviga în jurul obstacolelor. Conceput cu design X-line, cu faruri LED și interacțiune inteligentă prin intermediul ecranului color Automower® Access.

Echipat cu Automower® Connect inclusiv urmărire prin GPS în caz de furt.

Caracteristici Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 435X AWD

  • Tracțiune integrală Automower® AWD. Modelele Automower® AWD dispun de o tehnologie care optimizează controlul fiecărei roți individuale pentru a permite funcționarea superioară pe cele mai solicitante terenuri. Cu o performanță impresionantă poate aborda pante cu înclinaţia de 70% (35°). Automower® AWD rescrie regulile pentru întreținerea autonomă a spațiilor verzi.
  • Designul caroseriei din spate pivotantă. Modelele Automower® AWD dispun de un design al caroseriei din spate articulată care permite o manevrabilitate excelentă pentru navigarea pe peluzele complexe și prin pasaje. Corpul din spate are, de asemenea, o capacitate de pivotare, îmbunătățind considerabil tracțiunea pe teren accidentat, profitând la maxim operațiunea AWD.
  • Automower® Access. Noul model de interacțiune Automower® Access cu utilizatorul include display color de înaltă rezoluție, comandă sensibilă pe jog-wheel și indicatori de stare. Oferă un mod intuitiv de control al mașinii Automower®. Limbajul de design bazat pe pictograme se integrează intuitiv cu aplicația Automower® Connect pentru smartphone, oferind o experiență pozitivă pentru utilizatori.
  • Navigaţie asistată de GPS. Un sistem GPS încorporat crează o hartă a grădinii care include şi locaţia firelor de delimitare şi ghidare. Automower® Husqvarna va întregistra astfel părţile grădinii care au fost cosite şi ajustează modelul de cosit în consecinţă. Aceasta va asigura o acoperire optimă a peluzei şi un excelent rezultat al tăierii.
  • Automower® Connect. Automower® Connect vă asigură controlul total asupra robotului dvs. Husqvarna Automower® de oriunde v-ați afla, grație urmăririi prin GPS și a conexiunii prin rețeaua de telefonie mobilă. Printre altele, acesta permite pornirea și oprirea mașinii. Cu ajutorul aplicației, puteți verifica dacă robotul dvs. este oprit sau mutat. Standard pentru modelele Husqvarna Automower® seria X. Disponibil ca accesoriu opțional la toate modelele Husqvarna Automower® serii 300 – 400.

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 435X AWD

  • Detectarea obiectelor de la distanță. Senzorii încorporați, folosind tehnologia cu ultrasunete, ajută mașina de tuns iarbă să detecteze obiecte, să reducă viteza și să evite coliziunile grele.
  • Temporizator. Reglează timpul de lucru în funcţie de ritmul de creştere al gazonului, însemnând că Automower® va maximiza timpul de cosit în perioadele cu creştere puternică a ierbii. Pe timp însorit sau secetos, sau mai târziu în timpul sezonului, Automower® va petrece mai puţin timp cosind, ceea ce reduce uzura gazonului şi a mașinii de tuns gazon.

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 435X AWD

  • Fire de ghidare duble. Modelele de top au fost echipate cu fire de ghidare duble, ceea ce va reduce timpul de căutare mai ales în grădinile complexe.
  • Controlul pierderii echilibrului discului lamelor. Pentru funcționare silențioasă și fără probleme detectează automat dezechilibrul sistemului de tăiere. Dezechilibrul ar putea fi cauzat de absenței lamelor, montajului dublu, îndoirii acestora sau deteriorate.
  • Capac înlocuibil. Posibilitatea de personalizare a robotului de tuns iarba prin schimbarea culorii capacului superior. Disponibil ca accesoriu în culorile alb polar sau portocaliu Husqvarna.
  • Sistem de tăiere unic. Automower® Husqvarna taie puţin dar frecvent, ceea ce asigură un gazon frumos şi sănătos. Este echipată cu cuţite ascuţite făcute din oţel carbon rezistent, montate pe un disc tăietor robust. Aceasta asigură eficacitatea operaţiei şi un consum extrem de redus de energie.

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 435X AWD

  • Încărcare automată. Când Automower® are nevoie de mai multă putere, găseşte propria cale de întoarcere la staţia de încărcare.
  • Senzori pentru ridicare şi răsturnare. Dacă Automower® este ridicată de pe sol sau dacă se răstoarnă, tăierea se opreşte automat. În plus, cuţitele se rotesc departe de marginea exterioară a maşinii. Dacă Automower® întâlneşte un obstacol, se opreşte şi se redirecţionează fără să cauzeze pagube.
  • Faruri cu LED. Kit eficient de lumini cu LED care vă permite să identificați produsul în timpul funcționării chiar și în întuneric. În cazul unei defecțiuni, luminile încep să clipească.
  • Acționare ultra silențioasă. Acționare ultra silențioasă care oferă performanțe remarcabile în ceea ce privește nivelul zgomotului perceput și permite funcționarea în timpul nopții sau cosirea 24/7 în toate tipurile de cartiere.
  • Abordare automată a spaţiilor înguste. Automower® Husqvarna detectează automat pasajele înguste şi îşi găseşte drumul chiar şi prin cele mai mici pasaje. Aceasta va varia traseul prin pasaj pentru a evita lăsarea unor urme neplăcute.
  • Puncte de pornire x5. Un rezultat uniform al tăierii pe toată suprafața gazonului, datorită posibilității de a începe cosirea în cinci locații diferite de la distanță de-a lungul firului de ghidare, în afară stației de încărcare.
   Cu ajutorul navigației asistate de GPS (anumite modele), punctele de pornire de la distanță sunt setate automat și nu sunt necesare setări manuale.
  • Protecție anti-furt prin GPS. Mașinile de tuns gazon echipate cu Automower Connect® / Husqvarna Fleet Services ™ urmăresc poziția lor GPS și trimit notificări către dispozitivele dvs. Prin intermediul conexiunilor GPS și de telefonie mobile se reduce riscul de furt.

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 435X AWD

  • Fiabilitate. Încrederea este un factor important în cosirea robotizată a gazonului. Pe parcursul a 20 de ani de dezvoltare Husqvarna şi-a îmbunătăţit tehnologia pentru a ajunge la cel mai înalt nivel de încredere şi calitate, cu asistenţă minimă.
  • Fără emisii. Deoarece este alimentată electric, Automower® nu produce emisii nocive.
  • Consum redus de energie. Gestionarea eficientă a energiei înseamnă un consum redus de energie, care permite Automower® să funcţioneze cu doar o parte din consumul unei cositoare convenţionale.
  • Funcționează pe timp de ploaie. Automower® poate sta afară tot timpul şi este proiectată să funcţioneze corespunzător şi neasistată indiferent de condiţiile meteorologice. Automower® este construită pentru a rezista la climatul nordic dur fără nici o problemă.

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 435X AWD

  • Interacțiune superioară prin Alexa și Google Home. Toate mașinile robotizate de tuns gazon Husqvarna echipate cu aplicația Automower® Connect sunt compatibile cu Amazon Alexa și Google Home. Acest lucru înseamnă că tot ce trebuie să faceți este să transmiteți o comandă vocală prin difuzorul dvs. inteligent iar mașina robotizată Automower® își începe imediat lucrul. Proprietarii vor putea executa cele mai obișnuite comenzi, cum ar fi pornirea, oprirea, parcarea și vor primi informații de stare de la mașinile lor pur și simplu întrebând-o pe Alexa sau asistentului vocal Google Home.
  • Gestionează pante de până la 70%. Roțile mari cu bandă de rulare grosieră asigură o tracțiune excelentă chiar dacă suprafața este alunecoasă. Cositoarea manipulează pante de până la 70%.
  • Reglare electrică a înălţimii. Înălțimea de tăiere este ajustată rapid prin reglare electrică, ușor de accesat din meniul principal.

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 435X AWD

 • Stația de încărcare cu amplasare flexibilă. Permite amplasarea flexibilă a stației de încărcare în grădină, ceea ce simplifică instalarea și asigură fixarea corectă de fiecare dată.
 • Bară de protecție frontală din cauciuc. Bară de protecție frontală din cauciuc protejează corpul mașinii în timpul coliziunilor cu arbori, arbuști și alte obiecte.
 • Rezultate excelente ale tăierii. Datorită mişcării libere a Automower® Husqvarna, gazonul este tăiat perfect asigurând un aspect frumos asemănător unui covor. Cuţitele taie iarba cu grijă, din toate direcţiile, ajutând-o să crească viguros. Creşterea muşchiului este împiedicată eficient.
 • Protecție anti-furt prin alarmă și cod PIN pentru blocare. Nivel diferit de protecție pentru o securitate ridicată. În cazul în care mașina de tuns iarbă este îndepărtată din zona de cosit stabilită, se pornește o alarmă sonoră și poate fi dezactivată numai cu codul PIN personal.
 • Temporizator. Cu funcția de cronometru săptămânal ușor de programat, este posibil să programați cu precizie intervale de timp pentru ca Automower® să funcționeze.

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna 435X AWD

Specificații robot pentru tuns gazonul Husqvarna Automower 435X AWD

Capacitate

Capacitate pe suprafaţa de lucru 3.500 m²
Tipul de limitare Wire
Înclinarea maximă la firul de delimitare 50 %
Înclinarea maximă în interiorul zonei de lucru 70 %
Timp activ maxim 24 oră
Sistem de căutare Cu căutare cvadruplă
Urmărește firul de ghidare 2
Sistem de încărcare Automat

Dimensiunile per total

Greutate 17,6 kg
Dimensiune produs, lungime 93 cm
Dimensiune produs, lăţime 55 cm
Dimensiune produs, înălţime 29 cm

Specificații

Culoare Gri
Nivelul sonor perceput 60 dB(A)
Indice de protecție (cod IP) IPX4
Tip acumulator Li-Ion
Capacitate baterie 5 A
Timp de cosit tipic la o singură încărcare 100 min
Timp de încărcare tipic 30 min
Consum mediu de energie la capacitate maximă 24 kWh
Consum mediu de energie la capacitate maximă 3.500 m²

Sistem de tăiere

Sistem de tăiere 3 lame de tăiere pivotante
Înălţime de tăiere, min-max max 30 mm – 70 mm
Lăţimea de tăiere 22 cm
Reglaj înălţime de tăiere Electric
Placă de derapare Da
Direcție dublă de taiere Da

Control

Tastatură Jogwheel, display and status LED:s/App
Panou de informaţii Color Display TFT 2,8” QVGA
Conectivitate wireless Bluetooth®, Cellular
App controlled Automower® Connect
Smart Home integrare Da
Firmware Update FOTA

Siguranță

GPS urmărire în caz de furt Da
GeoFence Da
Cod PIN Da
Alarmă Da
Senzor de ridicare Da
Senzor de răsturnare Da
Object detection Senzor ultrasonic

Condiţii de garanţie

Toate produsele comercializate de BRICOLAGE S.R.L. beneficiază de garanţie pentru o perioadă de luni de la data achiziţiei. Nu fac obiectul garanţiei produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanţie deteriorate, îndepărtate sau modificate, utilizarea produselor în alte scopuri decât acelea pentru care au fost concepute şi construite, produsele utilizate în condiţii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variaţii mari de temperatură şi presiune, şocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în conditii de umiditate, praf, noxe sau sub acţiunea substanţelor chimice etc.), setări şi instalări incorecte, prize fără împământare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanţe în interiorul echipamentelor, intervenţia mecanică sau plastică asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente în timpul funcţionării echipamentelor.

PretOnline.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină.
Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Livrare în 1 zi lucrătoare


 

Livrare comandă

Produsele comercializate de către vânzător sunt livrate folosind serviciul propriu de livrare.
Toate produsele sunt noi şi sunt livrate în ambalajul original al producătorului.

• Livrarea este GRATUITĂ oriunde în România.
• Produsele comandate pot fi ridicate şi din magazinul nostru.

Imediat după plasarea comenzii, produsul va fi rezervat în magazin, iar dumneavoastră veţi fi contactat telefonic/sms/email de către un reprezentant pentru confirmare şi detalii.


 

Politica de returnare

Produsele folosite nu pot fi returnate în magazin.

Informații suplimentare

Greutate 17,6 kg
combustibil sau alimentare

electrica

Doar clienții conectați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.

Recenzii

Nu există nicio recenzie încă.

Informaţii magazin

Meniu Principal

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 435X AWD

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 435X AWD

23.500,00 lei25.000,00 lei (-6%)

Adaugă în coş