Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 430X

15.000,00 lei16.000,00 lei (-6%)

Vândut de: BRICOLAGE srl

În stoc

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 430X
+ Incluse in preț: Cuțite suplimentare 6 bucăţi + Stație de încărcare + Unitate de alimentare + Cablul de joasă tensiune 10 m.

Capacitate zonă3.200 m²
Înclinarea maximă în interiorul zonei de lucru45 %
Nivel de zgomot, dB(A) garantat58 dB(A)
Capacitate suprafață per oră133 m²
Lățime/Înălțime de tăiere24 / 2–6 cm
Tipul baterieiLi-ion
Consum mediu de energie la utilizare maximă20 kWh/lună
Greutate, kg13,2 kg
Cuțite suplimentare incluse6 buc
Stație de încărcareDa
Unitate de alimentareDa
Cablul de joasă tensiune10 m

AVANTAJ:

 LIVRARE GRATUITA oriunde in Romania! 

Comenzile cu livrare la domiciliu se pot achita si prin transfer bancar.
Livrăm Tractoare de Gradina în orice localitate din România!
*După plasarea comenzii veţi fi contactat pentru detalii de livrare.

Preţ produs:
Preţ opţiuni:
Total comandă:
Compară

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 430X – Mașină robotizată de tuns gazon

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 430X: capacitate pe suprafaţa de lucru 3200 m² ±20%; Timp de încărcare tipic 50 min; Nivel acustic garantat 58 dB(A); Înclinarea maximă în interiorul zonei de lucru 45 %..

OFERTA Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 430X
+ Incluse in preț: Cuțite suplimentare 6 bucăţi + Stație de încărcare + Unitate de alimentare + Cablul de joasă tensiune 10 m.

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna 430X

Robot de tuns gazon Husqvarna Automower® 430X, capacitate pe suprafaţa de lucru 3.200 m², înclinarea maximă în interiorul zonei de lucru 45 %, 24 cm latime lucru, 20-60 mm inaltime taiere.

Bine echipată, de mari dimensiuni, robotul de tuns gazon Husqvarna Automower® 430X dispune de competență remarcabilă. Pentru cosirea eficientă a zonelor de iarbă dificile, pentru zone mari, de până la 3200 mp, cu pante cu o înclinație de până la 45%. Echipată cu navigare prin GPS pentru tundere eficientă. Tehnologia inteligentă adaptează cosirea la rata de creștere a gazonului, ghidează în mod automat masina de tuns iarba robotizată prin pasaje înguste. Meniul intuitiv pe ecranul mare permite setări personale. Maşina de tuns gazon se întoarce la staţia de încărcare când bateria necesită reîncărcare.
Instalare: Kit-ul de instalare nu este inclus în prețul utilajului.
Kit-ul de instalare cuprinde 3 variante diferite, cu prețuri diferite, în funcție de dimensiunea și complexitatea peluzei.

Caracteristici Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 430X

  • Automower® Connect. Automower® Connect vă asigură controlul total asupra robotului dvs. Husqvarna Automower® de oriunde v-ați afla, grație urmăririi prin GPS și a conexiunii prin rețeaua de telefonie mobilă. Printre altele, acesta permite pornirea și oprirea mașinii. Cu ajutorul aplicației, puteți verifica dacă robotul dvs. este oprit sau mutat. Standard pentru modelele Husqvarna Automower® seria X. Disponibil ca accesoriu opțional la toate modelele Husqvarna Automower® serii 300 – 400.
  • Navigaţie asistată de GPS. Un sistem GPS încorporat crează o hartă a grădinii care include şi locaţia firelor de delimitare şi ghidare. Automower® Husqvarna va întregistra astfel părţile grădinii care au fost cosite şi ajustează modelul de cosit în consecinţă. Aceasta va asigura o acoperire optimă a peluzei şi un excelent rezultat al tăierii.
  • Faruri cu LED. Kit eficient de lumini cu LED care vă permite să identificați produsul în timpul funcționării chiar și în întuneric. În cazul unei defecțiuni, luminile încep să clipească.
  • Interacțiune superioară prin Alexa și Google Home. Toate mașinile robotizate de tuns gazon Husqvarna echipate cu aplicația Automower® Connect sunt compatibile cu Amazon Alexa și Google Home. Acest lucru înseamnă că tot ce trebuie să faceți este să transmiteți o comandă vocală prin difuzorul dvs. inteligent iar mașina robotizată Automower® își începe imediat lucrul. Proprietarii vor putea executa cele mai obișnuite comenzi, cum ar fi pornirea, oprirea, parcarea și vor primi informații de stare de la mașinile lor pur și simplu întrebând-o pe Alexa sau asistentului vocal Google Home.
  • Acționare ultra silențioasă. Acționare ultra silențioasă care oferă performanțe remarcabile în ceea ce privește nivelul zgomotului perceput și permite funcționarea în timpul nopții sau cosirea 24/7 în toate tipurile de cartiere.
  • Temporizator. Reglează timpul de lucru în funcţie de ritmul de creştere al gazonului, însemnând că Automower® va maximiza timpul de cosit în perioadele cu creştere puternică a ierbii. Pe timp însorit sau secetos, sau mai târziu în timpul sezonului, Automower® va petrece mai puţin timp cosind, ceea ce reduce uzura gazonului şi a mașinii de tuns gazon.

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 430X

  • Puncte de pornire x5. Un rezultat uniform al tăierii pe toată suprafața gazonului, datorită posibilității de a începe cosirea în cinci locații diferite de la distanță de-a lungul firului de ghidare, în afară stației de încărcare.
   Cu ajutorul navigației asistate de GPS (anumite modele), punctele de pornire de la distanță sunt setate automat și nu sunt necesare setări manuale.

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 430X

  • Tundere în spirală. Senzorii discurilor de tăiere detectează atunci când Automower® intră în zona cu iarbă mai înaltă decât media. În zona respectivă Automower® va folosi tehnologia de tăiere după un model sistematic concentrat spiralat, pentru a uniformiza diferențele.
  • Capac înlocuibil. Posibilitatea de personalizare a robotului de tuns iarba prin schimbarea culorii capacului superior. Disponibil ca accesoriu în culorile alb polar sau portocaliu Husqvarna.
  • Bară de protecție frontală din cauciuc. Bară de protecție frontală din cauciuc protejează corpul mașinii în timpul coliziunilor cu arbori, arbuști și alte obiecte.
  • Rezultate excelente ale tăierii. Datorită mişcării libere a Automower® Husqvarna, gazonul este tăiat perfect asigurând un aspect frumos asemănător unui covor. Cuţitele taie iarba cu grijă, din toate direcţiile, ajutând-o să crească viguros. Creşterea muşchiului este împiedicată eficient.
  • Fără emisii. Deoarece este alimentată electric, Automower® nu produce emisii nocive.
  • Temporizator. Tu decizi dacă vrei ca Automower® să cosească peluza non-stop, 7 zile pe săptămână.
  • Fire de ghidare duble. Modelele de top au fost echipate cu fire de ghidare duble, ceea ce va reduce timpul de căutare mai ales în grădinile complexe.
  • Abordare automată a spaţiilor înguste. Automower® Husqvarna detectează automat pasajele înguste şi îşi găseşte drumul chiar şi prin cele mai mici pasaje. Aceasta va varia traseul prin pasaj pentru a evita lăsarea unor urme neplăcute.

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 430X

  • Stația de încărcare cu amplasare flexibilă. Permite amplasarea flexibilă a stației de încărcare în grădină, ceea ce simplifică instalarea și asigură fixarea corectă de fiecare dată.
  • Tăiere la faţa locului. Este un mod special de a cosi rapid o suprafaţă mică cu iarbă mare. Acesta este util mai ales pentru suprafeţele de sub mobila de grădină, după îndepărtarea acesteia. Poziţionaţi cositoarea în suprafaţa dorită şi alegeţi modul de tăiere Spot. Cositoarea va cosi în spirale strânse, iar când a terminat trece în modul automat.
  • Display cu dimensiuni mari. Display de înaltă rezoluție, de dimensiuni mari cu structură de meniu grafică, ușor de folosit, pentru programarea confortabilă a setărilor individuale.
  • Protecție anti-furt prin GPS. Mașinile de tuns gazon echipate cu Automower Connect® / Husqvarna Fleet Services ™ urmăresc poziția lor GPS și trimit notificări către dispozitivele dvs. Prin intermediul conexiunilor GPS și de telefonie mobile se reduce riscul de furt.
  • Zgomot redus. Datorită sistemului de tăiere unic, Automower® funcţionează extrem de discret și silenţios și doar atunci când doriți.
  • Protecție anti-furt prin alarmă și cod PIN pentru blocare. Nivel diferit de protecție pentru o securitate ridicată. În cazul în care mașina de tuns iarbă este îndepărtată din zona de cosit stabilită, se pornește o alarmă sonoră și poate fi dezactivată numai cu codul PIN personal.
  • Senzori pentru ridicare şi răsturnare. Dacă Automower® este ridicată de pe sol sau dacă se răstoarnă, tăierea se opreşte automat. În plus, cuţitele se rotesc departe de marginea exterioară a maşinii. Dacă Automower® întâlneşte un obstacol, se opreşte şi se redirecţionează fără să cauzeze pagube.

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 430X

 • Reglare electrică a înălţimii. Înălțimea de tăiere este ajustată rapid prin reglare electrică, ușor de accesat din meniul principal.
 • Potrivită pentru terenuri pretenţioase. Roţile mari, cu suprafaţa de rulare adânc profilată, asigură o tracţiune excelentă chiar dacă suprafaţa este alunecoasă. Mașina de tuns gazon este potrivită pentru pante de până la 45%.
 • Controlul pierderii echilibrului discului lamelor. Pentru funcționare silențioasă și fără probleme detectează automat dezechilibrul sistemului de tăiere. Dezechilibrul ar putea fi cauzat de absenței lamelor, montajului dublu, îndoirii acestora sau deteriorate.
 • Profiluri diferite. Această funcție ușurează munca atunci când împărți o mașină de tuns gazon în numeroase locații. Cu nume personale pentru fiecare profil și instalare este ușor să comutați între setări diferite.
 • Tastatură iluminată. Pentru o interacțiune mai ușoară cu robotul dvs. Husqvarna Automower® în timpul nopții.
 • Fiabilitate. Încrederea este un factor important în cosirea robotizată a gazonului. Pe parcursul a 20 de ani de dezvoltare Husqvarna şi-a îmbunătăţit tehnologia pentru a ajunge la cel mai înalt nivel de încredere şi calitate, cu asistenţă minimă.
 • Sistem de tăiere unic. Automower® Husqvarna taie puţin dar frecvent, ceea ce asigură un gazon frumos şi sănătos. Este echipată cu cuţite ascuţite făcute din oţel carbon rezistent, montate pe un disc tăietor robust. Aceasta asigură eficacitatea operaţiei şi un consum extrem de redus de energie.
 • Încărcare automată. Când Automower® are nevoie de mai multă putere, găseşte propria cale de întoarcere la staţia de încărcare.
 • Consum redus de energie. Gestionarea eficientă a energiei înseamnă un consum redus de energie, care permite Automower® să funcţioneze cu doar o parte din consumul unei cositoare convenţionale.
 • Funcționează pe timp de ploaie. Automower® poate sta afară tot timpul şi este proiectată să funcţioneze corespunzător şi neasistată indiferent de condiţiile meteorologice. Automower® este construită pentru a rezista la climatul nordic dur fără nici o problemă.

Specificații robot pentru tuns gazonul Husqvarna Automower 430X

Capacitate

Capacitate pe suprafaţa de lucru3.200 m²
Tipul de limitareWire
Înclinarea maximă la firul de delimitare15 %
Înclinarea maximă în interiorul zonei de lucru45 %
Timp activ maxim24 oră
Sistem de căutareCu căutare cvadruplă
Urmărește firul de ghidare2
Sistem de încărcareAutomat

Dimensiunile per total

Greutate13 kg
Dimensiune produs, lungime72 cm
Dimensiune produs, lăţime56 cm
Dimensiune produs, înălţime31 cm

Specificații

CuloareGri
Nivelul sonor perceput58 dB(A)
Indice de protecție (cod IP)IPX4
Tip acumulatorLi-Ion
Capacitate baterie5 Ah
Curent de încărcare4,2 A
Timp de cosit tipic la o singură încărcare145 min
Timp de încărcare tipic50 min
Consum mediu de energie la capacitate maximă18 kWh
Consum mediu de energie la capacitate maximă3.200 m²

Sistem de tăiere

Sistem de tăiere3 lame de tăiere pivotante
Înălţime de tăiere, min-max max20 mm – 60 mm
Lăţimea de tăiere24 cm
Reglaj înălţime de tăiereElectric
Placă de derapareDa
Direcție dublă de taiereDa

Control

TastaturăKeypad and display/App
Panou de informaţiiMonoChrome Graphical Display 2,8”
Conectivitate wirelessBluetooth®, Cellular
App controlledAutomower® Connect
Smart Home integrareDa
Firmware UpdateDealer Service

Siguranță

GPS urmărire în caz de furtDa
GeoFenceDa
Cod PINDa
AlarmăDa
Senzor de ridicareDa
Senzor de răsturnareDa
Object detectionNu

Condiţii de garanţie

Toate produsele comercializate de BRICOLAGE S.R.L. beneficiază de garanţie pentru o perioadă de luni de la data achiziţiei. Nu fac obiectul garanţiei produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanţie deteriorate, îndepărtate sau modificate, utilizarea produselor în alte scopuri decât acelea pentru care au fost concepute şi construite, produsele utilizate în condiţii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variaţii mari de temperatură şi presiune, şocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în conditii de umiditate, praf, noxe sau sub acţiunea substanţelor chimice etc.), setări şi instalări incorecte, prize fără împământare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanţe în interiorul echipamentelor, intervenţia mecanică sau plastică asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente în timpul funcţionării echipamentelor.

PretOnline.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină.
Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Ţări în care se livrează: România


Gata de livrare în 1 zi lucrătoare


 

Condiţii de livrare

Produsele comercializate de către vânzător sunt livrate folosind serviciul propriu de livrare.
Toate produsele sunt noi şi sunt livrate în ambalajul original al producătorului.

• Livrarea este GRATUITĂ oriunde în România.
• Produsele comandate pot fi ridicate şi din magazinul nostru.

Imediat după plasarea comenzii, produsul va fi rezervat în magazin, iar dumneavoastră veţi fi contactat telefonic/sms/email de către un reprezentant pentru confirmare şi detalii.


 

Politica de returnare

Produsele folosite nu pot fi returnate în magazin.

Informații suplimentare

Greutate13 kg
combustibil sau alimentare

electrica

Doar clienții conectați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.

Recenzii

Nu există nicio recenzie încă.

Nu vă lăsați coşul așa nefinalizat, nu?

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

Meniu Principal

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 430X

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 430X

15.000,00 lei16.000,00 lei (-6%)

Adaugă în coș