Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 305

6.000,00 lei6.500,00 lei (-8%)

Vândut de: BRICOLAGE srl

În stoc

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 305.
+ Incluse in preț: Cuțite suplimentare 6 bucăţi + Stație de încărcare + Unitate de alimentare + Cablul de joasă tensiune 5 m.

Capacitate zonă600 m²
Înclinarea maximă în interiorul zonei de lucru40 %
Nivel de zgomot, dB(A) perceput59 dB(A)
Capacitate suprafață per oră55 m²
Lățime/Înălțime de tăiere22 / 2–5 cm
Tipul baterieiLi-ion
Consum mediu de energie la utilizare maximă5 kWh/lună
Greutate, kg9,4 kg
Cuțite suplimentare incluse6 buc
Stație de încărcareDa
Unitate de alimentareDa
Cablul de joasă tensiune5 m

AVANTAJ:

 LIVRARE GRATUITA oriunde in Romania! 

Comenzile cu livrare la domiciliu se pot achita si prin transfer bancar.
Livrăm Tractoare de Gradina în orice localitate din România!
*După plasarea comenzii veţi fi contactat pentru detalii de livrare.

Preţ produs:
Preţ opţiuni:
Total comandă:
Compară

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 305 – Mașină robotizată de tuns gazon

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 305: capacitate pe suprafaţa de lucru 600 m² ±20%; Timp de încărcare tipic 60 min; Nivel sonor perceput 59 dB(A); Înclinarea maximă în interiorul zonei de lucru 40 %..

OFERTA Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 305
+ Incluse in preț: Cuțite suplimentare 6 bucăţi + Stație de încărcare + Unitate de alimentare + Cablul de joasă tensiune 5 m.

Robot de tuns gazonul Husqvarna Automower 305, capacitate pe suprafaţa de lucru 600 m², înclinarea maximă în interiorul zonei de lucru 40 %, 22 cm latime lucru, 20-50 mm inaltime taiere.

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna 305

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna 305

Robotul de tuns gazon Husqvarna Automower® 305 este alegerea perfectă pentru peluze mai mici cu zone complexe cu suprafețe de maxim 600 m². Dotată cu cea mai nouă tehnologie, fiind în același timp compactă și ușor de folosit. Ușor de întreținut. Gestionează pasaje înguste și pante max. 40 %. Echipată cu temporizator meteo, senzor de îngheț și Automower® Connect@Home.

Caracteristici Maşină automată de tuns gazon Husqvarna 305

  • Automower® Connect@HOME. Interacționați simplu și comod cu robotul dvs. cu ajutorul telefonului personal prin Bluetooth. Astfel, puteți primi notificări de stare, trimite comenzi de Pornire și de Parcare și puteți regla setările robotului de la distanțe de până la 10m. Standard la modelele seria 300 și 400.
  • Tundere sistematică a pasajelor. Pentru a oferi rezultate de tundere excelente peste tot, mașina robotizată de tuns gazonul poate fi setată pentru a trece automat modelul de tundere din modul aleatoriu în modul sistematic în trecerile înguste.
  • Curățare ușoară. Întrețineți și curățați ușor toate suprafețele externe cu un furtun cu apă.
  • Temporizator. Reglează timpul de lucru în funcţie de ritmul de creştere al gazonului, însemnând că Automower® va maximiza timpul de cosit în perioadele cu creştere puternică a ierbii. Pe timp însorit sau secetos, sau mai târziu în timpul sezonului, Automower® va petrece mai puţin timp cosind, ceea ce reduce uzura gazonului şi a mașinii de tuns gazon.
  • Abordare automată a spaţiilor înguste. Automower® Husqvarna detectează automat pasajele înguste şi îşi găseşte drumul chiar şi prin cele mai mici pasaje. Aceasta va varia traseul prin pasaj pentru a evita lăsarea unor urme neplăcute.
  • Puncte de pornire x3. Un rezultat uniform al tăierii pe toată suprafața gazonului, datorită posibilității de a începe cosirea în trei locații diferite de la distanță de-a lungul firului de ghidare, în afară stației de încărcare.
   Cu ajutorul navigației asistate de GPS (anumite modele), punctele de pornire de la distanță sunt setate automat și nu sunt necesare setări manuale.
  • Tăiere la faţa locului. Este un mod special de a cosi rapid o suprafaţă mică cu iarbă mare. Acesta este util mai ales pentru suprafeţele de sub mobila de grădină, după îndepărtarea acesteia. Poziţionaţi cositoarea în suprafaţa dorită şi alegeţi modul de tăiere Spot. Cositoarea va cosi în spirale strânse, iar când a terminat trece în modul automat.

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 305

  • Reglare uşoară a înălţimii. Ajustarea înălţimii de tăiere este uşor de făcut de sus, prin rotirea unui buton mare.
  • Rezultate excelente ale tăierii. Datorită mişcării libere a Automower® Husqvarna, gazonul este tăiat perfect asigurând un aspect frumos asemănător unui covor. Cuţitele taie iarba cu grijă, din toate direcţiile, ajutând-o să crească viguros. Creşterea muşchiului este împiedicată eficient.
  • Fără emisii. Deoarece este alimentată electric, Automower® nu produce emisii nocive.
  • Temporizator. Tu decizi dacă vrei ca Automower® să cosească peluza non-stop, 7 zile pe săptămână.
  • Fir de ghidare. Firul de ghidare ajută mașina de tuns gazon să găsească drumul de întoarcere la staţia de încărcare, ceea ce va reduce timpul de căutare mai ales în grădinile complexe.
  • Stația de încărcare cu amplasare flexibilă. Permite amplasarea flexibilă a stației de încărcare în grădină, ceea ce simplifică instalarea și asigură fixarea corectă de fiecare dată.
  • Profiluri diferite. Această funcție ușurează munca atunci când împărți o mașină de tuns gazon în numeroase locații. Cu nume personale pentru fiecare profil și instalare este ușor să comutați între setări diferite.
  • Display cu dimensiuni medii. Display de înaltă rezoluție, de dimensiuni medii cu structură de meniu grafică, ușor de folosit.
  • Zgomot redus. Datorită sistemului de tăiere unic, Automower® funcţionează extrem de discret și silenţios și doar atunci când doriți.

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 305

  • Protecție anti-furt prin alarmă și cod PIN pentru blocare. Nivel diferit de protecție pentru o securitate ridicată. În cazul în care mașina de tuns iarbă este îndepărtată din zona de cosit stabilită, se pornește o alarmă sonoră și poate fi dezactivată numai cu codul PIN personal.
  • Senzori pentru ridicare şi răsturnare. Dacă Automower® este ridicată de pe sol sau dacă se răstoarnă, tăierea se opreşte automat. În plus, cuţitele se rotesc departe de marginea exterioară a maşinii. Dacă Automower® întâlneşte un obstacol, se opreşte şi se redirecţionează fără să cauzeze pagube.
  • Gestionează pante până la 40%. Roțile mari asigură tracțiune bună chiar și pe suprafețe alunecoase. Mașina de tuns gazon gestionează pante până la 40%.
  • Tundere în spirală. Senzorii discurilor de tăiere detectează atunci când Automower® intră în zona cu iarbă mai înaltă decât media. În zona respectivă Automower® va folosi tehnologia de tăiere după un model sistematic concentrat spiralat, pentru a uniformiza diferențele.
  • Capac înlocuibil. Posibilitatea de personalizare a robotului de tuns iarba prin schimbarea culorii capacului superior. Disponibil ca accesoriu în culorile alb polar, portocaliu Husqvarna sau în culoarea standard gri granit.
  • Fiabilitate. Încrederea este un factor important în cosirea robotizată a gazonului. Pe parcursul a 20 de ani de dezvoltare Husqvarna şi-a îmbunătăţit tehnologia pentru a ajunge la cel mai înalt nivel de încredere şi calitate, cu asistenţă minimă.
  • Sistem de tăiere unic. Automower® Husqvarna taie puţin dar frecvent, ceea ce asigură un gazon frumos şi sănătos. Este echipată cu cuţite ascuţite făcute din oţel carbon rezistent, montate pe un disc tăietor robust. Aceasta asigură eficacitatea operaţiei şi un consum extrem de redus de energie.

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 305

 • Încărcare automată. Când Automower® are nevoie de mai multă putere, găseşte propria cale de întoarcere la staţia de încărcare.
 • Consum redus de energie. Gestionarea eficientă a energiei înseamnă un consum redus de energie, care permite Automower® să funcţioneze cu doar o parte din consumul unei cositoare convenţionale.
 • Funcționează pe timp de ploaie. Automower® poate sta afară tot timpul şi este proiectată să funcţioneze corespunzător şi neasistată indiferent de condiţiile meteorologice. Automower® este construită pentru a rezista la climatul nordic dur fără nici o problemă.

Specificații robot pentru tuns gazonul Husqvarna Automower 305

Capacitate

Capacitate pe suprafaţa de lucru600 m²
Tipul de limitareWire
Înclinarea maximă la firul de delimitare15 %
Înclinarea maximă în interiorul zonei de lucru40 %
Timp activ maxim10 oră
Sistem de căutareCu căutare triplă
Urmărește firul de ghidare1
Sistem de încărcareAutomat

Dimensiunile per total

Greutate9,4 kg
Dimensiune produs, lungime57 cm
Dimensiune produs, lăţime43 cm
Dimensiune produs, înălţime25 cm

Specificații

CuloareGri
Nivelul sonor perceput59 dB(A)
Indice de protecție (cod IP)IPX4
Tip acumulatorLi-Ion
Capacitate baterie2,1 Ah
Curent de încărcare1,3 A
Timp de cosit tipic la o singură încărcare70 min
Timp de încărcare tipic60 min
Consum mediu de energie la capacitate maximă5 kWh
Consum mediu de energie la capacitate maximă600 m²

Sistem de tăiere

Sistem de tăiere3 lame de tăiere pivotante
Înălţime de tăiere, min-max max20 mm – 50 mm
Lăţimea de tăiere22 cm
Reglaj înălţime de tăiereManual
Placă de derapareDa
Direcție dublă de taiereDa

Control

TastaturăKeypad and display/App
Panou de informaţiiMonoChrome Graphical Display 2,1”
Conectivitate wirelessBluetooth®
App controlledAutomower® Connect@Home
Smart Home integrareNu
Firmware UpdateDealer Service

Siguranță

GPS urmărire în caz de furtNu
GeoFenceNu
Cod PINDa
AlarmăDa
Senzor de ridicareDa
Senzor de răsturnareDa
Object detectionNu

Condiţii de garanţie

Toate produsele comercializate de BRICOLAGE S.R.L. beneficiază de garanţie pentru o perioadă de luni de la data achiziţiei. Nu fac obiectul garanţiei produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanţie deteriorate, îndepărtate sau modificate, utilizarea produselor în alte scopuri decât acelea pentru care au fost concepute şi construite, produsele utilizate în condiţii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variaţii mari de temperatură şi presiune, şocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în conditii de umiditate, praf, noxe sau sub acţiunea substanţelor chimice etc.), setări şi instalări incorecte, prize fără împământare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanţe în interiorul echipamentelor, intervenţia mecanică sau plastică asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente în timpul funcţionării echipamentelor.

PretOnline.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină.
Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Ţări în care se livrează: România


Gata de livrare în 1 zi lucrătoare


 

Condiţii de livrare

Produsele comercializate de către vânzător sunt livrate folosind serviciul propriu de livrare.
Toate produsele sunt noi şi sunt livrate în ambalajul original al producătorului.

• Livrarea este GRATUITĂ oriunde în România.
• Produsele comandate pot fi ridicate şi din magazinul nostru.

Imediat după plasarea comenzii, produsul va fi rezervat în magazin, iar dumneavoastră veţi fi contactat telefonic/sms/email de către un reprezentant pentru confirmare şi detalii.


 

Politica de returnare

Produsele folosite nu pot fi returnate în magazin.

Informații suplimentare

Greutate9,4 kg
combustibil sau alimentare

electrica

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Nu vă lăsați coşul așa nefinalizat, nu?

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

Meniu Principal

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 305

Maşină automată de tuns gazon Husqvarna Automower 305

6.000,00 lei6.500,00 lei (-8%)

Adaugă în coș