Distantieri metalici din otel pentru cofraje 30 cm, set 100 bucati

152,00 lei/set 100 bucati

Vândut de: EISEN-METAL

În stoc

Distantiere metalice pentru cofraje, 30 cm

Tip produs Distantier metalic
Denumire 30 cm
Material Otel
Categorie Cofraje
Utilizare in constructii, pentru montarea cofrajelor
Comercializare 100 bucati/set

TRANSPORT:

 Livrăm Distantiere pentru cofraje, oriunde in Romania

Preţ produs:
Preţ opţiuni:
Total comandă:
Compară
Categorie: Etichetă:

Distantieri metalici din otel pentru cofraje 30 cm, set 100 bucati » Utilaje pentru constructii » Cofraje

Distantieri metalici din otel pentru cofraje 30 cm, set 100 bucati

Distantieri din otel ce ajuta la montarea rapida a cofrajelor de elevatii. Lungimea specificata in titlu reprezinta grosimea elevatiei cofrate. Practic cu aceste distansiere se va realiza cofrajul afarent turnarii unei elevatii de 30 cm grosime.

Distantierii pentru cofraje sunt elemente metalice, fabricate din otel de calitate ce garanteaza o rezistenta superioara. Se folosesc la montarea rapida a cofrajelor de lemn multistrat la fundatii, ziduri de sprijin, elevatii rigole, etc.

Dimensiunile uzuale ale distantierilor pentru cofraje sunt: 15 cm; 20 cm; 25 cm; 30 cm;

DISTANTIERI METALICI pentru cofraje din lemn, tip “Doka”

Distanțierele metalice pentru cofraje sunt unele din cele mai folosite accesorii pe șantier. Sunt folosite la cofrare cu panouri de tip doka și eficientizează montajul dar asigură și setarea unor distanțe regulate pe toată suprafața cofrată zidul rezultat fiind uniform și regulat iar panourile de cofraj neavând de suferit.

Distantierele sunt ambalate si se comercializeaza în seturi de 100 de bucăți.

Mod de utilizare distantiere metalice din otel pentru cofraje

Pentru a obtine un rezultat bun este recomandat sa respectati urmatoarele reguli :

 • Utilizati distantierii dintr-o singura bucata;
 • Nu fortati distantierii cu ciocanul pentu a nu-I deteriora.
 • Nu folositi distantierii deteriorati.
 • Verificați cu atenție conectarea corectă între montanti si pene;
 • Eliminati distantierii care nu sunt corespunzatori.
 • Alternati pozitia de turnare in cofrag. Nu depasiti distantele recomandate in tabelul de pe ambalaj
 • Utilizați acelasi tip de echipamente în realizarea unui perete (ex. Montant tip “U” sau montant elecoidal si pene mici cu pene mari);
 • Profilele U trebuie sa fie toate der acelasi model si acelasi tip (nu confundati profilele U cu cele elicoidale).
 • Asigurați-vă că sunt utilizate într-un număr corespunzător de distanțiere în funcție de zidul pe care trebuie să-l faceți;
 • Este necesar ca distantierii sa fie montati perpendicular pe fata de zidul care trebuie realizat, formand un unghi drept.
 • Verificati ca penele si profilele sa fie fixate corect. Primul distantier trebuie pozitionat la maxim de 5 cm de capat.
 • Incepeti turnarea de la baza cofragului spre partea superioara.
 • Betonul trebuie să fie turnat lent, să nu se toarne betonul brusc, mai ales la baza cofrajului (viteza maximă verticală de umplere este de 2,5 metri / oră).

CARACTERISTICI GENERALE Distantiere metalice din otel

Tip produs Distantier metalic
Categoria
Cofraje
Lungime (cm)
30
Material
otel
Utilizare
in constructii, pentru montarea cofrajelor
Comercializare 100 bucati/set

PretOnline.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate ofertele si promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

 

 

Livrare în 1-2 zile lucrătoare


 

Livrare comandă

Produsele comercializate de către vânzător sunt livrate oriunde în România, folosind serviciile proprii de transport, servicii de livrare prin parteneri locali şi servicii de curierat rapid.

Comanda minimă este de 1500 Lei.

Taxa de livrare, oriunde în România:
250 Lei pentru comenzi < 3000 Lei
Livrare Gratuită pentru comenzi > 3000 Lei


 

Politica de returnare

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, înregistrând o cerere de retur.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, aveţi dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanţă, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.
Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.
Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă la adresa Baia Mare, str. Oborului nr. 15, cod poştal: 430392, jud. Maramureş, fără întarzieri nejustificate si, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.
Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.
Operatorii noştri vă vor oferi suport în alegerea modalităţii de returnare şi vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Doar clienții conectați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.

Recenzii

Nu există nicio recenzie încă.

Informaţii magazin

 • Nume magazin: EISEN-METAL
 • Vânzător: EISEN METAL
 • Adresa: str. Oborului nr. 15
  Baia Mare
  Maramureș
  » Cod Unic de Înregistrare: RO 31204981 » Nr. Reg. Comerţului: J24/129/2013 » IBAN: RO65BTRLRONCRT0305321701 » Banca: BANCA TRANSILVANIA S.A.
 • No ratings found yet!

Meniu Principal

Distantieri metalici din otel pentru cofraje 30 cm, set 100 bucati - Pret Online

Distantieri metalici din otel pentru cofraje 30 cm, set 100 bucati

152,00 lei/set 100 bucati

Adaugă în coş